Negyedszer is Szikla Kupa!

SzR • 2017. augusztus 04., péntek •
A Sportligetben augusztus 12-én rendezik meg a sporteseményt, ma még lehet jelentkezni!
Negyedszer is Szikla Kupa!

Tavaly ITT tudósítottunk a III. Szikla Kupáról, a célok azóta sem változtak, vagyis: a kispályás labdarúgás népszerűsítése, a sport szerelmeseinek szórakoztatása, a nyári szezonban játéklehetőség biztosítása, felkészülés az őszi szezonra, régi barátok, csapattársak, ellenfelek találkozása, összejövetele egy helyen, illetve hagyományőrzés, sportolási lehetőség biztosítása kupaszerű versenykiírásban.

A IV.Szikla Kupa kispályás labdarúgó tornára minden 14. életévét betöltött játékos nevezhet. Egy játékos csak egy csapatban szerepelhet, maximum nevezhető játékos csapatonként 10 fő. A kupára 12 csapat nevezését fogadjuk el, nevezési sorrendben (nevezési lap kitöltésével, befizetési határidővel).
A tornán NB-s, Futsal-os és Ausztriában játszó (Utolsó két osztály kivételével) játékosok  nem vehetnek részt.

A főszervező Bankits Ramóntól megtudtuk, hogy a tornára 12 csapat jelentkezését fogadják el, melyek 3 csoportba kerülnek kisorsolásra. A csoportokon belül körmérkőzések döntik, el az első két helyezet sorsát. Továbbjutók minden csoport első két helyezettje, illetve a két legjobb harmadik csapat. A továbbjutó csapatokat két 4-es csoportba sorsoljuk, ahol szintén körmérkőzések döntenek. Az első két helyezett keresztbe játszanak a döntőért. Döntőben: döntetlen esetén 3-3 7 méterest rúgnak a csapatok.
Csapatlétszám: 5 mezőnyjátékos + 1 kapus. A Játékidő: 2X15 perc
Mérkőzés pontozása: győzelem 3 pont, döntetlen 1 pont, vereség 0 pont (egyenes kieséses mérkőzéseken döntetlennél 3-3 büntető dönt)
Helyezések eldöntése a csoportmérkőzéseken: több pont, pontegyenlőség esetén, a holtversenyben lévők között az egymás elleni eredmény, majd a gólkülönbség, a több rúgott gól, illetve 7 méteresek döntenek.

Nevezni augusztus 4-ig lehet, csapatonként 10 ezer forintért. Rossz idő esetén egy héttel később, vagyis augusztus 19-én rendezik meg a IV. Szikla Kupát. Az 1-3. helyezett csapatokat érmekkel és oklevelekkel jutalmazzák, de a gólkirály, a legjobb játékos és a legjobb kapus is különdíjban részesül. 
További infó: Bankits Ramón Szikla MFC. Elnöke
Tel. Szám.: 0670/609-61-86 E-mail cím: bankits.ramon@gmail.com

 

közösség

további frisss

lap tetejére