Ne búslakodjon a hétfő reggel miatt! A csillagok jót ígérnek!

vkriszti-nlcafe.hu • 2014. október 27., hétfő •
A Halak tele vannak gyógyító szeretettel, a Bak végre ki meri mondani a gondolatait. Önnek mit mondanak hétfő reggel a csillagok?
Ne búslakodjon a hétfő reggel miatt! A csillagok jót ígérnek!

Kos: Itt az ideje egy kis feszültségkezelést tanulnod, különben könnyen eshetsz abba a hibába, hogy mindenkire rányomod a feszültségedet. Hogy milyen az? De hát pontosan tudod: Amikor feszült vagy valami miatt és ez arra késztet, hogy másoknak beszólj, megtaláld a gyenge pontjukat, és odaszúrj. Na, ez az, amit ma már nem kellene csinálnod. Ehelyett kezeld máshogy a feszültségedet. Mondjuk menj sportolni!

Bika: A pénzügyek miatti aggodalom teljesen elhatalmasodik rajtad, pedig erre semmi okod sincs. Igen, tudom, látszólagos okok vannak, de ne felejtsd el: eddig mindig minden helyzetet megoldottál, és ez most is így marad majd. Tehát valódi okod nincs. Ha tehát nem akarsz nagyon sokat aggódni a pénzügyek miatt, akkor az lenne a megoldás, hogy most tekintsd át a forrásaidat: a bevétel oldalon ugyanis tényleg lenne mit növelned.

Ikrek: A hétfő legfontosabb feladata az, hogy megnyugodj. Ma könnyen lehet, hogy valakik azt veszik a fejükbe, hogy téged mindenképp fel kellene húzniuk. Ez azonban nem tűnik túl jó tervnek. Azért sem tűnik túl jó tervnek, mert, ha ténylegesen sikerül felhúzniuk, akkor nem fogsz tudni elintézni néhány fontos dolgot. Ne felejtsd el: Az idegeskedés helyett válaszd a nyugalmat, mások véleménye helyett válaszd a sajátodat.

Rák: Nagy megmérettetésre készülsz: Remek! A hétfő ideális nap a nagy megmérettetésekre. Hidd el: Ma jó teljesítményt nyújtasz, meglepően jót egy hétfőhöz képest. Talán úgy is dönthetnél, hogy emiatt te magad vállalod a nagy megmérettetéseket. Ha lehet, időzítsd már a nagy megbeszéléseket, és a prezentációkat. Ne felejtsd el: most tényleg nincs értelme a halogatásnak.

Oroszlán: Tudod mi a sikeres hétfő titka? Igen egyszerű: Mindent gyorsan meg kell csinálnod. Különösen igaz ez a munkahelyeden. Ott valahogymindent tegnapi határidőre akarnak a főnökeid, és a munkatársaid is olyan gyors együttműködést várnak el tőled, amilyen gyors csak lehetséges. Mi mást tehetnél, minthogy felveszed a ritmust? Ebben segítséged is lesz, méghozzá onnan, ahonnan nem is számítasz rá.

Szűz: A szomszédod a legváratlanabb pillanatokban csengethet át hétfőn. Persze lehet, hogy a munkahelyi asztalszomszédod lesz az, aki átnéz a te asztalodhoz. A szomszédaid most egy kis pletykára, egy kis léleksimogatásra éheznek. Azzal teszed nekik a legjobbat, ha ezt megkapják tőled. Nem kell azon agyalnod, hogy milyen sztorival szórakoztasd őket, egyszerűen csak mondd azt, ami az eszedbe jut – hidd el, az épp tökéletes lesz.

MérlegÚgy érezheted, hogy ma valahogy semmi sem sikerül. Mintha hétfőn mindenki nyűgös, morcos, ideges, és rosszkedvű lenne. Könnyen lehet, hogy mások rosszkedve valójában csak a te hangulatodat tükrözi vissza. Tudod, mit? Ne hidd el ezt nekem. Sőt! Tegyél egy próbát: Ha mindenki rosszkedve a te hangulatodat tükrözi, akkor megteheted azt, hogy javítasz a helyzeten: Mosolyogj, és legyél jókedvű! Hidd el: Ez bejön.

Skorpió: Itt az ideje, hogy tovább lépj. A csillagok szerint talán túl sokáig voltál egy helyre ragadva. Talán túl sokáig voltál egy állapotban, talán túl sokáig csináltál valamit. Hétfőn új lehetőségek, új projektek, új emberek bukkannak fel az életedben. Nem kell azonnal igent mondanod ezekre (a gyökeres változásokból most úgyis eleged van), de szépen lassan kezd el arrafelé terelni az életedet, amerre a mai inspirációk vezetnek.

Nyilas: Attól tartasz, hogy valaki eltitkol előled valamit. Mintha most mindenáron azt szeretnéd megtudni, hogy ki mit gondol, és ki mit mondott kinek, no meg, hogy mi lesz majd… Az igazság az, hogy valójában senki sem titkol előled semmit sem. Sőt. Sokkal több információt elmond a környezeted, és sokkal több mindenbe beavatnak, mint azt gondolnád. Valójában te vagy a titkok tudója a saját környezetedben.

Bak: Hétfőn végre oda tudsz állni valaki elé, és ki tudod mondani azokat a szavakat, amelyek már olyan régóta beléd voltak ragadva. A helyzet az, hogy ezek a szavak talán nem a legkellemesebbek egyikőtök számára sem, mégis fontos, hogy kimondd őket. Tisztító, gyógyító erejük van – legalábbis, ha a szeretet szavait használod. Ha a félelem szavai beszélnek belőled, az rombol – erre mindenképp figyelj oda!

Vízöntő: Olyan sok teendő szakad a nyakadba hétfőn, hogy attól tartasz, nem is fogsz rágyőzni. Igaz, ami igaz valóban nehéz lenne ennyi mindent megcsinálni egyszerre. De nem kell ezeket a dolgokat egyszerre megcsinálnod. Hétfőn a halogatás mesteréből az időbeosztás mesterévé lépsz elő. Ennek pusztán egyetlen egy titka lesz: Valóban tedd is meg mindazt, amit beütemezel magadnak. Akkor, amikorra beütemezted – ez tényleg segít.

Halak: Ne felejtsd el: Tele vagy gyógyító szeretettel. Ami nem jelenti azt feltétlenül, hogy a hivatásos gyógyítást kell választanod. Azt viszont nagyon határozottan jelenti, hogy hétfőn ezt a szeretetet kell áramoltatnod, hétfőn a gyógyító erődet kell áramoltatnod. Ezt megteheted egy öleléssel, egy érintéssel, néhány szívből jövő mondattal, vagy egy igazán jó vacsora megfőzésével a családodnak. Ne felejtsd el: Mindennel segíthetsz másoknak.

közösség

további frisss

lap tetejére