Napi horoszkóp: kedden is jósolnak a csillagok

vkriszti • 2014. október 21., kedd •
A Nyilasokat mágikus erő védelmezi, a Skorpió sokat beszél ma. Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!
Napi horoszkóp: kedden is jósolnak a csillagok

Kos: Túl sok a terved kedden. Ma érdemes egy kicsit megkurtítani a terveid sorát, és érdemes úgy intézned, hogy valamivel kevesebb dolgod legyen, mint ahogyan azt eredetileg tervezted. Ez azért is fontos lenne, mert ha túlvállalod magadat az egyáltalán nem szolgálja a három napos munkaheted hatékonyságát. Sőt! A túlvállalásból most egyenesen következik az is, hogy ez a három nap nem hordoz majd annyi teljesítményt, amennyit szeretnél.

Bika: Nem kell elhinned azt, amit mások mondanak. Különösen akkor nem kell hallgatnod másokra, ha a te munkádról, és a te eredményeidről tartanak kiselőadást. A helyzet az, hogy valamiért ma mindenki azt hiszi, hogy jobban tudja nálad a dolgokat. Az igazság azonban természetesen az, hogy a legjobban te ismered saját magadat. Könnyen lehet, hogy ma rosszindulatú megjegyzéseket és tanácsokat kapsz, ezekre semmiképp sem kellene hallgatnod. Hidd el: minden úgy jó, ahogyan azt belülről érzed.

Ikrek: A kreativitásban az a jó, hogy az életed valamennyi területén bevetheted. Ma például nagyon kreatívan oldasz meg olyan feladatokat, amelyek máskor teljesen kikészítettek, és teljesen reménytelenné tettek. Jó ha tudod, hogy a kreatív megoldásaid felkeltik a főnökeid figyelmét is, és könnyen lehet, hogy pont ezekért a különleges ötletekért kapsz meg egy újabb feladatot. Szerencsére nemcsak a munkádban vagy ma kreatív, de a háztartási ügyekben és a családi megbeszélésekben is.

Rák: Egy barátod azt várja, hogy protekciót szerzel neki, biztosítod az előmenetelét, elintézed a fizetésemelését, vagy megírod a beadandóját. Na, most két eset lehetséges. Valóban megteszed ezeket helyette, és akkor ő nem fejlődik, ráadásul legközelebb is rád vár majd. Vagy pedig megérteted vele, hogy te nem dolgozhatsz helyette és nem élheted helyette az ő életét. Melyiket választod? Tudom, a második opció szívtelenségnek hat, pedig ez az, ami valóban segíti őt is.

Oroszlán: Kedden ne dőlj be a látszatnak. A látszat ugyanis nemcsak néha csal, hanem mindig is. Legalábbis ma. Szóval sokkal egyszerűbb, ha minden látszatot azonnal az ellenkezőjére fordítasz, és ha minden látszatot azonnal máshogyan értékelsz. Ez igazán megkönnyíti a mai helyzetedet. A másik helyzetmegkönnyítő trükk az az egyszerűsítés lesz: nem kell semmit sem túlbonyolítanod csak azért, mert mások így szokták. Hidd el: Ami egyszerű (és ami a látszat mögé néz) az lesz a legjobb megoldás.

Szűz: Úgy látszik, hogy végre elkezd meggyógyulni egy régi barátságod. Könnyen lehet, hogy ma olyasvalakivel találkozol, akivel már évek óta nem beszéltél. Tudod mit: Ha van olyan barátnőd, akit már régóta hiányolsz az életedből egyszerűen csak hívd fel. Hívd fel, és kérdezd meg: Hogy vagy? Meg fogsz lepődni, hogy mennyire megörül neked, és megfogsz lepődni, hogy milyen természetesen meggyógyulnak a félreértések egy ilyen nagyon egyszerű telefon hatására.

Mérleg: Mi lehetne praktikusabb, mint azt tenni, amihez kedved van? Jó, tudom, ezt nem mindig lehet. De azért, ha a szívedre teszed a kezedet, te is beláthatod, hogy jóval többször tehetnéd ezt, mint ahányszor valójában megteszed. Meglehet, hogy sokszor azt mondogatod: „Ezt nem engedhetem meg magamnak…” A kedd is egy ilyen nap lesz, amikor a legszívesebben azt bizonygatnád mindenkinek, hogy nem tehetsz meg ezt vagy azt.Szerencsére ma jön valaki, aki megcáfolja mindezt, és megteszi veled együtt.

Skorpió: Nem is sejted, milyen sok mondanivalód van másoknak. Ma attól tartasz, hogy valakivel nem fogsz tudni beszélgetni, de persze gyorsan kiderül, hogy valójában nagyon is sok mondanivalótok van egymásnak. Ne félj kedden attól, hogy tényleg megnyisd a szíved, és persze attól sem, hogy kinyisd a szád. Ne felejtsd el: Bármit elmondhatsz, ha az szívből jön, és ha a szeretet szavaival fogalmazod meg a mondandódat, akkor nem fog bántani senkit sem.

Nyilas: Néha úgy érzed, hogy egyfajta mágikus védőmező vesz körül téged. Mintha a külvilág rengeteg hatása és mondanivalója nem is juthatna el hozzád. Mintha ma is ott lenne körülötted ez a védőmező. Ennek hála egész nap egy kellemes lebegésben töltöd a napodat. Ma minden bántás lepereg rólad, és minden negatív szándék félremegy. Az lenne a feladatod, hogy felfedezd magadban a titkodat, hiszen így mindig képes leszel majd megőrizni a jókedvedet, és az optimizmusodat.

Bak: Ha csak teheted, ma válaszd a szelídebb utat. Kedden majdnem mindenben két út áll majd előtted: Az egyik a keménységé, és az akaratosságé, a másik a szelídségé és a kedvességé. Igen, tudom, az egód szerint a szelídség ideje lejárt, a kedvesség meg sehova sem vezet. De természetesen nem ez az igazság. Természetesen nem erről van szó. Sőt! A valóságban a kedvesség mindig új és jobb megoldásokhoz vezet. Az arrogancia azonban nem vezet sehova sem. Különösen igaz lesz ez kedden.

Vízöntő: Ne felejtsd el, hogy szükséged van a listáidra, és szükséged van arra, hogy megtervezd a napodat, meg a dolgaidat. Azért is van minderre nagy szükséged, mert úgy tűnik, hogy kedden megint szétszórt vagy. Ma könnyen lehetsz kapkodós, és feledékeny egyszerre. Különösen fontos, hogy a szülői teendőidet listába szedd, hiszen, ha ezeket elszeleburdiskodod, akkor a gyerekeidet kerülhetnek nehéz helyzetbe. Vizsgáld meg, mi az, amit megígértél nekik, és elfelejtettél. Vizsgáld meg, hogyan tudod a legkönnyebben pótolni.

Halak: Itt az ideje annak, hogy végre kiállj magadért. Könnyen lehet, hogy eddig csak tűrtél, és tűrtél, de most már meg kell mondanod azt, amit gondolsz, és ki kell mondanod azt, amit szerettél. Ennek az lesz a legegyszerűbb módja, ha te magad teremtesz időt és teret a nagy beszélgetésekre. Hidd el: Ha te irányítod az eseményeket, akkor minden könnyebb lesz. Ha azonban csak halogatod és elodázod a dolgokat, azok akkor is a felszínre buknak, csak éppen akkor, amikor számodra a legalkalmatlanabb lesz mindez.

közösség

további frisss

lap tetejére