Napi horoszkóp: a csütörtök sok változást hozhat

vkriszti-nlcafé.hu • 2015. február 26., csütörtök •
Az Ikreknél valami lezárul, de valami más elkezdődik, a Szüzek ma nagyon vágynak az önállóságra.
Napi horoszkóp: a csütörtök sok változást hozhat

Kos: Csütörtökön arra jössz rá, hogy mindenki akar valamit. Igen, tudom, ez nem egy nagy újdonság. De ma megérted azt is, hogy mit akarnak körülötted az emberek, és mitől lesz nekik igazán jókedvük. Ez a tudás pedig hozzásegít téged ahhoz, hogy jobbá tedd mások életét és a saját életedet is. No meg persze ez az éleslátás lehetőséget ad arra is, hogy visszaélj vele. De ugye nem teszed meg.

Bika: Csütörtökön könnyedén kiszúrod az apró hibákat, és a legkisebb szabálytalanságra is felfigyelsz. Ez igazán szerencsés helyzet. Legalábbis akkor, ha ezt a képességedet a saját munkád ellenőrzésére fordítod. Akkor ugyanis könnyedén kiküszöbölheted a hibákat. Ha azonban mások munkáját és életét vizslatod górcsővel, akkor sokakat megsérthetsz, akaratlanul is.

Ikrek: Úgy érezheted, hogy egy kör bezárult, egy ciklus véget ért, és valami más újrakezdődik. Egyszerűen csak engedd, hogy ez megtörténjen. Egyszerűen csak gondolj úgy az életedre, mint egy áramlásra. Ez az áramlás most erre felé visz téged, de nemsokára ez az új ciklus is lezárul,és egy másik kör indul. Ma megértheted, hogy ezeket a ciklusokat valójában te indítod el, és te is zárhatod le.

Rák: Olyan sok szép lehetőség van az életedben. Te azonban mintha nem vennéd észre mindegyiket. Mintha hajlamos lennél arra, hogy a lehetőségek helyett ma az akadályokat nézd. Pedig tudnod kell, hogy az, ami neked akadály, valaki másnak lehetőség. Mi lenne, ha ma te lennél ez a valami más. Csütörtökön mindennel kapcsolatban tedd fel magadnak a kérdést: Hogyan segít ez engem?

OroszlánA makacsságod aranyat ér. Na jó, a környezeted talán egy kicsivel (sokkal) árnyaltabban fogalmaz. Az azonban igaz, hogy a szilárd elhatározásaid ma jó irányba változtatják meg az eseményeket. Ez az új és jó irány a környezetednek is jó lesz. Tehát akár rajtuk keresztül is érdemes ragaszkodnod az elveidhez és az elképzeléseidhez. Akkor is, ha eleinte ezeknek ők lesznek a kerékkötőik.

Szűz: Csak két kérdése van a napodnak: Hogyan lehetnék a magam ura? Ki az, aki ebben támogathat? Úgy tűnik, hogy ma szeretnél önállósodni, vagy legalábbis önállóbbá válni. Az is lehet, hogy a munkahelyeden történnek számodra kedvező változások, olyanok, amelyekre már régóta vágytál. Ne ijedj meg a változástól, ne félj a felelősségtől. Csak arra figyelj, hogy milyen sokaknak segíthetsz.

Mérleg: Csütörtökön talán egy kicsit előbb történnek a dolgok, mint ahogyan azt gondolod. Ma talán egy kicsit gyorsabban zajlanak az események, és emiatt nem feltétlenül fog beválni az általános napirended. Érdemes már reggel felkészülnöd azokra az esetekre, ha valami gyorsabban és, vagy előbb történik, mint szokott. Ne felejtsd el: Ezek a dolgok igen könnyen kimozdíthatnak a nyugalmadból, ha váratlanok.

Skorpió: Ma talán kedvet kapsz egy kis pletykálkodáshoz. Tudod, mindig az a kérdés, hogy az, amit továbbadsz segít-e valakinek. (Úgy értem, azon kívül, hogy téged talán segít felvidulni egy kis pletyka.) Szóval az lenne a legjobb megoldás, ha most nem adnád tovább ezeket a pletykákat. Ha pedig mindenképp továbbadod őket, akkor vigyázz arra, hogy csak olyasmit mondj, amit nem bánsz meg később sem.

Nyilas: Úgy érzed, hogy eltitkolnak előled valamit. Úgy érezheted, hogy kihagynak téged valamiből, amit rajtad kívül mindenki tud. Figyelem: Ez csak egy érzés benned. Ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül így is van. Ma az a legegyszerűbb, ha a titkok helyett a nyilvánvaló tényekre koncentrálsz. A titkok ugyanis nem visznek előre. A tények azonban segítenek abban, hogy jó irányban haladj.

Bak: Úgy érezheted, hogy valamelyik barátnőd mostanában kezd eltávolodni tőled. Hogy ezt a folyamatot megállítsd talán fel kellene hívnod. Hidd el, ő nagyon is örülne a hívásodnak, de most valamiért ő nem tud hívni. Talán túl elfoglalt, vagy a telefonjával van valami, vagy egyszerűen csak kiment a fejéből hogy jó lenne beszélnetek. Mindenesetre tedd meg te az első lépést!

Vízöntő: Néhány ügyben lassan eléred a végcélodat. Ez egyfelől jó hír, és csupa-csupa örömmel kellene eltöltenie. Másfelől viszont talán elkezdesz aggódni is. Ma azon aggódhatsz, hogyha eléred a céljaidat, és megvalósítod a vágyaidat, akkor nem lesz már mit csinálnod. Hidd el: Mindig lesznek újabb célok, újabb vágyak, újabb elérendők. Azaz, emiatt igazán nem kell aggódnod.

Halak: Olyan emberekkel találkozol csütörtökön, akikből árad a nyugalom. Igen, tudom, hogy szükséged van ilyen emberek társaságára, és most annak az ideje is eljött, amikor elidőzhetsz egy ilyen társaságban. Ma szükséged van a béke, a boldogság és az öröm megtapasztalásaira, ezeket pedig csakis jó emberek között élheted el. Keresd meg azokat a jó embereket, akik megnyugtatnak téged.

közösség

további frisss

lap tetejére