Napi horoszkóp

vkriszti-nlcafé.hu • 2015. március 26., csütörtök •
Az Ikreknek ma extra lendületre, a Skorpióknak nagyobb bizalomra lehet szükségük.
Napi horoszkóp

Kos: Úgy érezheted, hogy egész héten csak lépésről lépésre tudtál haladni a dolgaidban. Mintha minden nap rengeteg váratlan fordulat jött volna közbe. De jó hírem van: Mindennek ma vége. Csütörtökön végre felhúzhatod a hétmérföldes csizmát, és nagy lépésekkel haladhatsz előre. Csütörtökön végre megindulhatsz a változások, és az eredmények útján. Igaz, ez eleinte talán annyira meglep majd, hogy nemmersz elindulni.

Bika: A legszívesebben mindent bepakolnál egy bőröndbe és útnak indulnál. Azt azonban tudnod kell, hogy a bőröndödbe a problémák is bekerülnének, és azok is veled utaznának. Ezért a legjobb az lenne, ha a menekülés helyett a másik utat, a szembenézést választanád. Egyszerűen csak nézz szembe mindazzal, amit mostanában próbálsz elkerülni. Hidd el, ez már önmagában is segíteni fog.

Ikrek: Úgy érezheted, hogy csütörtökön szükséged van egy kis extra lendületre, és extra erőre. Ezt az erőt szívesen és könnyedén gyűjtenéd be abból, ha felhúzhatnád magadat. Különösen jól esne, ha valakiből ellenségképet csinálnál, de azt azért te is érzed, hogy ez nem a legjobb megoldás. Ma érdemes megőrizned a nyugalmadat és az ellenségkép keresése helyett a valódi megoldásokat megkeresned.

Rák: Sokan akarják ma megmondani neked, hogy mit kellene máshogyan csinálnod, mint ahogyan azt eddig tetted. A főnököd is a  megmondó emberek között van, ezért könnyen lehet, hogy úgy érzed majd: A munkahelyeden megint egy rakás plusz feladatot kaptál, ráadásul dicséret, vagy biztatás nélkül. Ha úgy érzed, hogy szükséged van biztatásra, azt egy módon szerezheted meg: Először te magad biztass másokat.

Oroszlán: Ne az elmélettel foglalkozz csütörtökön, hanem koncentrálj a gyakorlatra. Ma erős lesz a kísértésed arra, hogy csak és kizárólag gondolatban oldj meg mindent, és csak elméletben végezd el a dolgokat. De hamarosan arra is rá kell jönnöd, hogy az elmélet nem jelent valódi megoldást a gyakorlati problémákra. Lehet, hogy ma nemcsak elmélkedni kellene, de cselekedhetnél is. Legalább egy apróságot tegyél meg.

Szűz: Csütörtökön a figyelmed megosztását gyakorolhatod. Ma egyszerre két fontos dologra is figyelni szeretnél. Eleinte talán úgy érzed, hogy ez nem fog menni, de azután rájöhetsz, hogy mindez sokkal könnyebb, mint gondolnád. Ne felejtsd el: Természetes képességed van arra, hogy odafigyelj a körülötted zajló eseményekre. Ha két dologra szeretnél figyelni egyszerre, akkor érdemes mindegyikre kicsit lazábban koncentrálnod.

Mérleg: Lehet, hogy csütörtökön félbe hagysz valamit. Esetleg több dolgot is félbe fogsz hagyni. Lehet, hogy a mondandódat nem tudod befejezni,pedig igazán fontosnak tartottad volna. Lehet, hogy egy munkát vagy kénytelen félbe szakítani. és az is lehet, hogy valamilyen otthoni teendőnek nem érsz a végére. Bármit is hagysz félbe, tudnod kell, hogy ez így van jól. Holnap mindent folytathatsz onnan, ahol ma abbamaradt.

Skorpió: Nagyobb bizalomra lenne szükséged. Úgy értem: neked kellene jobban megbíznod az emberekben. Most úgy gondolod, hogy a környezetedben sokan vannak, akik rosszul döntenek, vagy rosszul csinálják a dolgukat. Pedig valójában ők jól tudják. Na jó, talán tévednek. De akkor is: ez az ő tévedésük. Egy olyan tévedés, amelyhez teljes egészében joguk van. Neked nem kell emiatt mérgelődnöd egy kicsit sem.

Nyilas: Csütörtökön egy kicsit nagyobb az étvágyad a szokásosnál. Ez nemcsak az étkezésben nyilvánul meg, de ha például vásárolni mész, akkor pont kétszer annyit (vagy még többet) veszel, mint amennyire szükséged van. Az internetes vásárlás pedig különösen veszélyes neked ma: Mivel itt nem foghatod kézbe sem a pénzt, amit kiadsz, sem a terméket, amit kapsz, úgy érezheted, mintha semmit sem vennél.

Bak: Csak nyugodtan! Csütörtökön talán rohannál, talán mindent nagyon gyorsan és kicsit kapkodva végeznél el. De ez nem igen vezet semmi jóra sem. Ma tudatosan lassítanod kell. Tudatosan csináld lassan és nagy figyelemmel mindazt, amit elvégzel. Nem baj, ha ez kevesebb, mint szeretnéd, a lényeg a türelem, az odafigyelés és az aprólékosság. Minél aprólékosabb vagy, annál valószínűbb, hogy mindent jól csinálsz.

Vízöntő: Talán van benned némi félsz a csütörtöki naptól. Talán úgy érzed, hogy olyasmit kell tudnod teljesíteni a mai napon, amire nem vagy még kész. Ne felejtsd el: Soha, senki sem kap olyan feladatot, amelyet ne tudna megcsinálni. Soha nem tesz elég az élet olyan akadályt, amelyet ne tudnál megugrani. Vegyél egy mély lélegzetet, és tegyél egy próbát! Ma kiderülhet, hogy ami áthatolhatatlan falnak tűnt, az csupán egy függöny.

Halak: Igazán kitartó vagy csütörtökön. Tudom, sokat dolgozol azon, hogy állhatatosabb legyél, és hogy legyőzd a benned élő szalmaláng hajlamot. Ma igazán sikeres vagy ebben a projektben, hiszen sokan pont a te kitartásodról vesznek példát. Sokan pont téged tekintenek példaképnek. Lehet, hogy ma néhányan el is mondják neked, hogy mi mindenre és milyen módon inspirálod őket.

közösség

további frisss

lap tetejére