Napi horoszkóp - sok kérdést vethet fel a hétfő

vkriszti-nlcafé.hu • 2015. március 02., hétfő •
A Kosok választ is kapnak a kérdéseikre, a Bikák viszont lehet, hogy mellébeszélnek.
Napi horoszkóp - sok kérdést vethet fel a hétfő

Kos: Csak kérdezned kell, mert ma minden kérdésedre lesz válasz. Ha felteszed ezeket a kérdéseket, akkor megkapod a választ, ha azonban csak eltitkolod a kérdéseket, akkor a válaszok sem tudnak majd megérkezni hozzád. Épp ezért ma nem szabad hallgatnod, és nem szabad arra várnod sem, hogy az emberek majd maguktól mondják el azt, amire olyan nagyon kíváncsi vagy.

Bika: A szószaporítás nagymestere vagy hétfőn. Ma dől belőled a szó, ami nem jelenti azt, hogy túl sok információt megosztasz másokkal. Sőt! Őszintén, mintha mindez fordítva működne: A szavak csak úgy dőlnek belőled, de nem igazán adsz használható információt senkinek semmiről sem. Ez mondjuk talán idegesebbé teszi a környezetedet, mint szeretnéd, ezért időnként lehetne tartalma is a szavaidnak.

Ikrek: Itt az ideje a tanulásnak! Könnyen lehet, hogy ma beiratkozol egy iskolába, vagy valamilyen más módon vágsz bele a tanulásba. Jól teszed, ha így teszel, hiszen ma könnyen fog az agyad, és minden összefüggést is könnyen értesz meg. Ha ma vizsgázol, akkor könnyen átlátod, hogy milyen válaszra várnak tőled. Épp ezért nyugodtan mondhatod azt, ami elsőnek az eszedbe jut.

Rák: A hétfő alkalmas arra, hogy rendezd, és rendszerezd a dolgokat magad körül. Most könnyen eszedbe juthat, hogy valamit erősen át kellene rendezned, és az is lehet, hogy ez az átrendezés sokkal sikeresebb lesz, mint gondoltad. A hétfő alkalmas arra, hogy felülvizsgálj mindet, amit eddig rendben lévőnek és jónak tartottál. Ne felejtsd el: A rendszerezés közben új megvilágításba kerülnek a dolgaid.

Oroszlán: Itt az ideje felülvizsgálnod a szépségápolási rutinodat. Lehet, hogy elsőre nem ez lesz az év legizgalmasabb terve, és az is könnyen lehet, hogy úgy érzed, ennél vannak sokkal fontosabb dolgok is az életben. Mégis jól teszed, ha ma foglalkozol egy kicsit a külsőddel. Könnyen lehet, hogy ideje lenne lecserélned az arckrémedet, vagy valamelyik sminkeszközödet egy korszerűbbre.

Szűz: Hétfőn igazán büszke lehetsz magadra és az eredményeidre. Ma valami olyasmit sikerül elérned, amiért már régóta dolgoztál, és amiben eleinte talán hinni sem mertél. Könnyen lehet, hogy ez az eredmény megváltoztatja a következő napjaid, heteid, hónapjaid menetrendjét. Ne felejtsd el: Ez a változás csakis jó dolgokat hozhat az életedbe, és csakis előre felé vihet téged.

Mérleg: Ideje mozognod egy kicsit, ideje elkezdened a tavaszi sportolást, hiszen hamarosan itt a lenge ruhák szezonja, és úgy tűnik, hogy nem teljesen vagy elégedett az alakoddal. Ne felejtsd el: A kampányszerű sportolás most sem segít. Ezért semmi mást sem kellene tenned, mint egész egyszerűen életmóddá tenned a sportolást. Ennek az a titka, hogy ne vállald túl magad. Két naponta egyszer elég sportolnod eleinte.

Skorpió: Úgy tűnik, hogy az ígéretek betartása senkinek sem az erőssége körülötted. Természetesen megteheted azt, hogy emiatt elkezdesz bosszankodni. De azt is megtehetnéd, hogy egész egyszerűen elkezdenéd segíteni őket. Úgy értem, néha egy-egy kedves figyelmeztetést sokat segít abban, hogy mindenki tudja, mit is ígért neked, és mihez is kellene tartania magát.

Nyilas: A gyakorlat teszi a mestert – ezt ne felejtsd el hétfőn. Ma úgy tűnik, hogy sok mindennel próbálkozol, de könnyedén elveszítheted az érdeklődésedet. A kitartásra azért lenne szükséged, mert könnyen lehet, hogy a dolgaid csak másodikra, vagy harmadikra sikerülnek igazán jól. Épp ezért engedd meg magadnak azt a luxust, hogy ma valaminek kétszer vagy háromszor is nekifuss.

Bak: Úgy érezheted, mintha ma senki sem értene meg pontosan. Lehet, hogy ebben azért neked is van egy kis szereped. Lehet, hogy ma mindent túl elvontan magyarázol? Lehet, hogy ma mindenkinek túl sokat akarsz átadni, és ezért elsikkad a lényeg? Tudom, hogy nem szereted leegyszerűsíteni a mondanivalódat, ma mégis megérné megtenned ezt. Fogalmazz egyszerűbben, és többen fognak érteni.

Vízöntő: Mintha lenne benned némi fáziseltolódás ma. A hétfőt ugyanis szívesen használod a pihenésre, különösen akkor, ha úgy érzed, a hétvégén sok idődet elvesztegetted. Szerencsére ma megtalálod a módját annak, hogy pihentető, és nyugalmas napod legyen. épp ezért nem is érdemes túl nagy dolgokat betervezned a mai napra, hiszen azok nagy részére úgysem kerülne sor.

Halak: Ne felejtsd el az örök alapigazságot: Az ahogy mások viselkednek veled az róluk szól. Ahogyan te viselkedsz velük az pedig rólad szól. Mit akarsz sugallni és mutatni a külvilágnak magadról? Mi az a kép amit szeretnél megmutatni másoknak: Neked csak ehhez kell tartanod magadat. Az pedig nem a te dolgod, hogy mások mihez tartják magukat veled kapcsolatban.

közösség

további frisss

lap tetejére