Napi horoszkóp - péntek

vkriszti-nlcafé.hu • 2015. március 06., péntek •
Az Ikrek a hét utolsó munkanapján teljesen korrektek lesznek mindenkivel, a Bakok ma egy lépéssel járnak mindenki előtt.
Napi horoszkóp - péntek

Kos: Mi az, amit hét közben nem tudtál elmondani a szeretteidnek? Mi az a téma, amit folyton csak tologattál, és amit folyton elnapoltatok Ma azt kellene elővennetek. Ma azzal kellene foglalkoznotok, amivel eddig nem tudtatok. És az sem lenne baj, ha a halogatás helyett ma tényleg azt választanátok, hogy időt szántok erre a témára. Hidd el: Ez így lesz a legmegnyugtatóbb mindenkinek.

Bika: Ne dönts elhamarkodottan pénteken. Lehet, hogy túl gyors vagy, és lehet, hogy túl gyorsan reagálsz valamire, anélkül, hogy igazán gondolkodnál. Ezzel pedig azt kockáztatod, hogy elhamarkodott döntést hozol. Ne felejtsd el: Mindig kérhetsz türelmet, és mindig kérhetsz gondolkodási időt. Tulajdonképpen ma pont te vagy az, akinek gondolkodási időt kellene hagynod önmagadnak.

Ikrek: Pénteken hiperkorrekt vagy, és mindenkivel megpróbálsz pontosan ugyanolyan kedves lenni. Ez azonban talán nem a legjobb megoldás, hiszen lehet, hogy valaki nem hagyja, hogy ugyanúgy beszélj vele, mint másokkal, valaki pedig talán visszaél a kedvességeddel. A megoldást az jelenti, ha ezúttal mindenkivel úgy beszélsz, ahogy ők is szoktak veled. Ha belegondolsz, rájöhetsz ez a valódi korrektség.

Rák: Eleged van a szavakból, és eredményeket akarsz, méghozzá nem is rossz eredményeket. A péntek alkalmas arra, hogy a szavakat tettekre váltsd, de ehhez arra is szükség lesz, hogy tarts ki szilárdan az elvárásaid mellett. Ha szilárdan kitartasz az elvárásaid és az elveid mellett sokkal, de sokkal könnyebben lesznek eredmények az ígéretekből a mai nap folyamán.

Oroszlán: Pénteken egy nagy-nagy energialöketre van szükséged, és arra, hogy végre összeszedd a bátorságodat, no meg a lendületedet. Hidd el: Minden így lesz a legjobb. Pontosabban minden nagyon, nagyon jó lesz pénteken. Ma nyugodtan kiadhatod magadból az erő és energiatartalékaidat, mert azok könnyen visszatérnek majd hozzád Ma nyugodtan dönthetsz úgy, hogy nagyobb teljesítményt nyújtasz a szokásosnál.

Szűz: Az apró részletek hercegnőjeként ma is ügyelsz arra, hogy minden a lehető legnagyobb rendben menjen, és ma is remek érzékkel rakod össze egymás mellé a legapróbb dolgokat is. Ha egy nagy feladatot kell megoldanod azt is ilyen megközelítéssel kellene végezned: A nagy egészet is a részletek, a legapróbb részletek felől kellene felépítened ma.

Mérleg: Hajlamos vagy elveszni mások tanácsaiban pénteken, és hajlamos vagy arra, hogy mindent úgy csinálj, ahogyan azt mások tanácsolják neked. Pedig az igazság az, hogy mások nem a te életedet élik. Tanácsokat talán jól tudnak adni, de ezek a tanácsok gyakran nem használhatóak egy az egyben a te életedre. Így ma fontos, hogy minden tanácsot először alakíts a saját képedre, és csak utána alkalmazd.

Skorpió: Vigyázat, olyan híreket hallhatsz, amelyeket talán nem értesz meg elsőre. Könnyen lehet, hogy valamire úgy reagálsz, mintha az a személyed elleni támadás lenne, pedig szó sincs ilyesmiről. Pénteken nyugodtan tartsd észben, hogy az események sohasem azért történnek, mert valaki ártani akar neked. És persze most arra is gondolhatsz, hogy mindenből kihozhatod a legjobbat – ha akarod.

Nyilas: Ma végre megkapsz valamit, amire már olyan régóta vártál. Ma végre megérkezik hozzád valami, amit már régóta ígérgetnek neked. Mielőtt arra gondolnál, hogy ezt az ajándékot, ezt a lehetőséget, vagy ezt a segítséget nem érdemeled meg tudatosítsd magadban, hogy az elfogadás épp olyan fontos, mint az adakozás. Ma te lehetsz az aki elfogad, és ezzel lehetőséget biztosít másoknak arra, hogy ők adakozhassanak.

Bak: Pénteken igazán előrelátó vagy. Ma mindenben előre gondolkozol, és nemcsak egy, de akár jóval több lépéssel is mások előtt járhatsz. Ez azonban azt is eredményezheti, hogy mások nem értenek meg, pontosabban, nem értik, hogy miről beszélsz. Épp ezért ma azt is tartsd észben, hogy mások hol tartanak, amellett, hogy természetesen te jóval eléjük szaladhatsz minden dologban.

Vízöntő: Pénteken talán nosztalgikus hangulatba kerülsz, jóval nosztalgikusabba, mint szoktál. Könnyen lehet, hogy ma egész nap gyermekkori emlékképek jelennek meg a fejedben, és az is lehet, hogy néhány rég nem látott ismerősöd bukkan elő. Ne felejtsd el: Ha egy olyan helyzet áll elő, amelyről azt gondolod, hogy egyszer már elrontottad, akkor most máshogyan kellene reagálnod, mint akkor.

Halak: Csodák történhetnek veled pénteken. A mai nap alkalmas arra, hogy egy kicsit befelé figyelj, és hogy egy kicsit magaddal, a saját gondolataiddal foglalkozz. Ez az a belső munka, amely megteremti a csodákat, amely megteremti a saját személyes csodáidat. Ma végre kibékülhetsz magaddal, és megbocsáthatod magadnak azt, amit eddig nem tudtál megbocsátani, vagy elengedni.

közösség

további frisss

lap tetejére