Napi horoszkóp - az Oroszlánokat megviselheti a változás

vkriszti-nlcafé.hu • 2015. február 24., kedd •
A Nyilas akár ellenségekből csinálhat barátot kedden.
Napi horoszkóp - az Oroszlánokat megviselheti a változás

Kos: Egy pillanatig azt hiheted hétfőn, hogy nincs is semmi dolgod sem. Aztán persze, gyorsan rájöhetsz arra, hogy ez egy tévedés. Valójában rengeteg dolgod van, de valahogy hajlamos vagy ezekről megfeledkezni. A legjobb az lenne, ha ennek kiküszöbölésére listákat gyártanál. És be is tartanád őket. Az sem lenne baj, ha tudatosítanád magadban: Ha tologatod a feladatokat, holnapra több lesz belőlük.

Bika: Lehet, hogy nem indul be olyan könnyen a kedd, mint ahogyan azt szeretnéd. Könnyen lehet, hogy e a nap kicsit nyögvenyelősebben, és lustábban kezdődik a szokásosnál is. Ma a kávé sem igazán tud felpörgetni téged. A legjobban azzal lehet motiválni, ha a saját terveidre, a saját vágyaidra szánhatod az idődet és az energiádat. Alakítsd ennek megfelelően a napodat, és máris nagyobb lesz a lendületed.

Ikrek: Ne vedd komolyan a barátaidat! Na jó, persze, komolyan is veheted őket, de kedden nagyon fontos, hogy tudd: Mi az ugratás, és mi az, amit komolyan mondanak. Könnyen lehet, hogy félreérted mindezeket, és olyasmit is elhiszel, ami csak viccnek indult. Ha pedig kell, akkor inkább kérdezd meg százszor: „Komolyan? Nem viccelsz velem?” Így könnyen kiderülhet, hogy mi a vicc, és mi a komoly.

Rák: Könnyen lehet, hogy azt hiszed, valaki direkt üzenget neked, és direkt sejtelmes jelekkel akarja felkelteni az érdeklődésedet. Persze lehet, hogy mindez nem örömmel, hanem feszültséggel tölt el. Tudod mit? A legjobb az lenne, ha tiszta vizet öntenétek a pohárba. Ezt pedig úgy lehet megtenni a legegyszerűbben, ha felteszed azokat a kérdéseket, amelyek már régóta benned bujkálnak.

Oroszlán: A várakozást viseled a legnehezebben kedden. Épp ezért ma legyen a kezed ügyében egy jó könyv, és legyen feltöltve a telefonod, hogy mindig lefoglalhasd magadat valamivel. Ha van tableted, vagy laptopod, azokat is tartsd magadnál, bárhová is mész, így sehol sem kell majd unatkoznod, ha esetleg várakoznod kell. Ne felejtsd el: A várakozás percei valójában ajándék percek a számodra.

Szűz: Kedved lenne a feje tetejére állítani a világot. Tudod mit? Tedd meg. Komolyan: Változtass meg mindent magad körül egy napra, úgy, mintha a feje tetejére fordulna a világ. Ez új nézőpontot, új ötleteket és teljesen új lehetőségeket hoz majd neked. Nem kell attól félned, hogy a feje tetejére fordultság így marad: Hamarosan visszaáll a rend, csak éppen megmaradnak az ötletek és a tapasztalatok.

Mérleg: Arra jöhetsz rá, hogy mindaz, ami neked logikus és nyilvánvaló, másoknak teljesen új és hasznos információ. Nem kell tehát attól félned, hogy közhelyeket mondasz akkor, amikor kimondod azt, ami szerinted logikus. Sőt! Ha így teszel, azzal sokaknak segíthetsz. Talán még olyanoknak is, akiket valójában nem ismersz. Ha pedig valaki megkérdezi, mit kellene tennie, annak nyugodtan mond azt, amit a szíved diktál.

Skorpió: Talán egy kicsit könnyebben veszed át mások feszültségét, mint máskor. Könnyen lehet, hogy érdemes lenne egy kicsit jobban odafigyelned a földeltségedre és az energetikai védelmedre. Ma érdemes elképzelned, hogy az angyalok egy védelmező fényburokkal borítanak be. ÉS az is lehet, hogy ma szívesebben viselsz vastag, merevebb kabátokat és pulóverek – ezek is a védelem igényének a jelei.

Nyilas: Ellenségekből is lehetnek barátok kedden. A barátokat pedig talán ellenséges tevékenységgel vádolod meg ma. Érdemes tudnod, hogy a mai nap támogatja a hasonló szerepcseréket, ezért nem szabad meglepődnöd azon, ha úgy érzed, hogy olyanok kerülnek közelebb hozzád, akik eddig mindig csak bántottak téged. Hidd el: a barátok mindig barátok maradnak.

Bak: Néha attól félsz, hogy nem fogsz tudni megszólalni, vagy, hogy nem lesz elég mondani valód. Na, ez az, ami kedden garantáltan nem fog neked nehézséget okozni. Ma dől belőled a szó, és szinte alig lehet leállítani a beszélőkédet. Kedden igen lelkesen magyarázol mindenkinek, a lelkesedésed pedig másokra is átragad, ezért azt veheted észre, hogy tele vagy támogatókkal és segítőkkel.

Vízöntő: Kik a példaképeid? El kellene gondolkodnod azon, hogy kiket tartasz követendő példának a magad számára. Kérlek, ne vágd rá, hogy senkit. Könnyen lehet, hogy tudatosan valóban senkit, de tudat alatt talán valakinek a sorskönyvét másolod. Ma felfedezheted, hogy ki az a példakép, akit követsz. Ha pedig ezt megtaláltad, már csak egy lépés az, hogy számodra tetszővé alakítsd az életedet.

Halak: Az, ami másnak hatalmas akadály, a te fejedben talán lehetőség. Könnyen lehet, hogy ma olyan helyzeteket fordítasz nyertessé, amelyeket mások már rég otthagytak volna. Van benned némi hajlam arra, hogy csak azért is megmutasd ma mindenkinek, hogy milyen nagyszerű dolgokat tudsz elérni és megvalósítani. Ne felejtsd el: Ha te valamit lehetőségnek látsz, akkor az az is lesz a számodra.

 

közösség

további frisss

lap tetejére