Nagy Jonathánékra is lehet szavazni a Ki Mit Tube-on!

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke • 2015. szeptember 03., csütörtök •
Sűrű nyári szezon áll mögöttük, de faggattuk őket, a Ki Mit Tube-on való indulásról is.
Nagy Jonathánékra is lehet szavazni a Ki Mit Tube-on!

Új honlappal is jelentkeztünk, ami igazából egy interaktív online felület, ahol videókat rejtettünk el a látogatóknak. Országszerte egyre többen ismernek minket, szükség volt egy modern dizájnra – meséli Nagy Jonathán, bűvész, aki azt is hozzátette, elfáradtak a nyáron, hétvégenként hat-hét fellépésük volt. De kicsit sem akarnak lassítani, párjával, Dettivel, folyamatosan új produkciókon törik a fejüket.

Új gyereknek szóló trükkök várhatók, a felnőtteknél nagyon népszerű gondolatolvasást is jobban belecsempészik az előadásaikba- mesélték.

Jonathán tavasszal debütált a magyar Burger King reklámjába, ahol hivatásához hasonlóan varázsol. Ez a reklám nyártól már Bulgáriában is fut, úgyhogy ez biztosan jó lépés a tartós nemzetközi karrier elindításához.

Az egyik kereskedelmi csatorna tehetségkutatójába is jelentkezett Jonathán, a Hungary’s Got Talentbe. „Több fordulón is túljutottunk, a zsűrinek tetszett a produkciónk. Meglátjuk mi lesz…” – mondták.

Sőt a Ki Mit Tube-on, egy online videós versenyen mától lehet rájuk szavazni. Mint mondják szerencsések, sok barátjuk, ismerősük van, akik segítettek nekik a videó elkészítésében. Nem lőjük le a poént, itt látható a videó:

 

Szavazni pedig itt lehet rájuk. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére