München: Király Gábor újra a keretben

szróbert-kirolygabor.eu • 2014. augusztus 15., péntek •
Ismeretes, hogy hétfő óta a tartalék csapatba száműzték a magyar válogatott kapusát, Király Gábort a Lipcse elleni mérkőzésen elkövetett fegyelmi vétség miatt, mert egy gól után összeszólalkozott egyik csapattársával. Csütörtökön Gerhard Poschner sportigazgató a klub részéről pénzbüntetést jelentett be, és közölte innentől kezdve csak az edzőn múlik a visszatérés időpontja. Ricardo Moniz edző pedig pénteken már saját maga vezényelt tréninget neki. Az edzésen csak azok a csapattársai vettek részt Király Gábornak, akik éjszakázás miatt kaptak hasonló büntetést a klubtól.
München: Király Gábor újra a keretben

Ricardo Moniz edző  pedig pénteken már saját maga vezényelt tréninget neki. Az edzésen csak azok a csapattársai vettek részt Király Gábornak, akik éjszakázás miatt kaptak hasonló büntetést a klubtól.
A jó iramú tréning után, az öt játékos csatlakozott a szomszédos pályán edző többiekhez és 11-es rúgásokat gyakoroltak. A tréning után kihirdették a német kupára utazó keretet, melynek tagja Király Gábor is és a többi három visszaminősített játékos, kivéve Julian Weigl, volt csapatkapitányt. Megválasztották ma a csapattanácsot, melyben helyet kapott a szombathelyi kapus is.
A hétvégén  a harmadosztályú Holstein Kiel ellen játszik kupa mérkőzést a sehczig, idegenben vasárnap 14.30-tól.

fotó dieblaue24.de

közösség

további frisss

lap tetejére