Molesztálás Oladon? (frissítve)

olvasói levél • 2016. július 25., hétfő •
Olvasónk állítja, egy 70 év körüli férfi állítólagosan molesztált egy 20 éves lányt az oladi lakótelepen.
Molesztálás Oladon? (frissítve)

Ezt az olvasói levelet kapta szerkesztőségünk, úgy tudjuk már a Facebookon is terjed a hír:

"Kérnénk a lakosság segítségét! A múlt héten csütörtökön délután 14 óra környékén egy 70 év körüli férfi állítólagosan „molesztált” egy fiatal, 20 éves lányt az oladi lakótelepen. A fiatal lány a kutyáját sétáltatta miközben a rendkívül rendezetlen külsejű, ősz hajú, hiányos fogazatú, borostás, derekán övtáskát viselő férfi odament hozzá, majd obszcén szavakat használva közben „fogdosta”.

Ezúton kérjük a lakosság figyelmét, segítségét, hogy akinek a közelmúltban ilyen „incidense” volt, illetve a férfira ráillik a személyleírás jelentkezzen a városi rendőrkapitányságon. Segítségünk egymáson, hisz nem tudhatjuk, hány ilyen abberált sétál közöttünk! Információink szerint a keresett férfi a Derkovits és az Oladi Lakótelep környékén sétál" - tudtuk meg olvasónk leveléből. 

Nem ez az első eset, hiszen 2013-ban is egy szatírtól rettegett Szombathely. Akkor írtuk, hogy "a szombathelyi Ady tér környékén szerdán a kora reggeli órákban egy ismeretlen férfi a nemi szervét mutogatta az arra járóknak. A férfi ellen több feljelentés is érkezett."

FRISSÍTÉS:

Megérkezett a válasz a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságról is, melyet változtatás nélkül közlünk:

"Az Ön által kérdezett esetet - állampolgári feljelentés alapján - a Szombathelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozásban vizsgálja. Az üggyel kapcsolatban a rendőrök egy 75 éves helyi férfit hallgattak ki gyanúsítottként, aki a rendelkezésre álló adatok alapján 2016. július 21-én 14 óra körüli időben Szombathelyen, a Nagy László utcában szeméremsértő módon megfogta egy arra sétáló 20 éves hölgy egyik testrészét. A férfi jelenleg szabadlábon védekezik." 

közösség

további frisss

lap tetejére