Mit mondanak szerdán a csillagok? Nézze meg!

vkriszti-nlcafe.hu • 2014. október 29., szerda •
A Nyilasok túl sokat akarnak, a Mérlegek nagyon szerelmesek a mai nap folyamán. És Önnek milyen napja lesz?
Mit mondanak szerdán a csillagok? Nézze meg!

Kos: Szerdán az apró dolgokkal kellene foglalkoznod. Egy-egy apróság ma ugyanis óriási problémává nőhet. Fordíts nagyobb figyelmet az apró tárgyakra, és azokra a tevékenységekre, amelyek máskor túl kevésnek, vagy túl lényegtelennek tűnnek a számodra. Ha ezekre az apróságokra jobban koncentrálsz az azzal jár majd, hogy végeredményben sokkal többet érsz el, mintha a – szerinted – nagy dolgokra figyelnél.

Bika: Hajlamos vagy túlbonyolítani a problémákat. Vagy inkább a helyzeteket. Olyasmiből is képes vagy több órás agyalással problémát fejleszteni, ami valójában egy egyszerű, minden nehézséget nélkülöző szituáció. Ma az lenne a legfontosabb, hogy ne akarj mindent egyedül megoldani, és hogy észrevedd: ha a megfelelő szakembert kéred meg valójában olcsóbban és egyszerűbben megoldódik minden, mintha te agyalsz hosszasan.

Ikrek: Igen, itt az ideje annak, hogy kimondd végre magadban: „Én ezt tudom. Én mély belső tudással rendelkezem. Ügyes vagyok.” Ha még nem tudod teljes szívvel kimondani ezeket a szavakat, akkor használhatod őket napi mantrának is. Mantrázhatod mindezt addig, amíg meg nem érted, hogy valóban így van. Valóban mély belső tudással rendelkezel arról, amit csinálsz, csak ezt el kellene ismerned végre magadban.

Rák: A remény csillan meg benned szerdán. Ma végre meglátod a fényt az alagút végén, és ma végre elhiszed, hogy minden lehet jó, minden alakulhat jól. Nem baj, ha az út vonal, ha a lépésről lépésre felépített terv még nincs meg. Az a lényeg, hogy azt értsd meg: nem kell mindennek így maradnia, ahogyan most van. ha ezt elfogadod, és ha megengeded a pozitív változás lehetőségét, akkor van remény.

Oroszlán: Úgy érzed, hogy mások ok nélkül sokkal sikeresebbek nálad. Talán az is megfogalmazódik benned, hogy az a munkatársad kap elismerést, aki helyett te dolgoztál meg a sikerekért. Lehet, hogy így van most. De nem kell ennek mindig így maradnia. Ha a jelenre koncentrálsz, ha ezen a helyzeten háborogsz, akkor megkötöd, fixálod ezt a helyzetet. Koncentrálj inkább a jövőre és arra, hogy min fogsz változtatni a saját sikered érdekében.

Szűz: Valaki nagyon erősen befolyásolni akar téged. Hogy a jó irányban, vagy a rosszban az szinte teljesen mindegy is. Egyelőre azt kell felismerned, hogy ki az, aki manipulatív eszközökkel próbálkozik a közeledben. Ha ezt felismerted, akkor kiszűrheted, hogy milyen irányba akar terelni ő – majd eldöntheted, hogy te merre szeretnél menni valójában. Lehet, hogy ez a két irány megegyezik. De fontos, hogy saját magad miatt menj arra, ne más miatt.

Mérleg: A szerda az a nap lesz, amikor a szerelem szokatlanul fontossá válik az életedben. Jó, tudom, a szerelem, a kiegyensúlyozott érzelmi élet egyébként is fontos neked. De ma mintha mindez arról kezdene el szólni, hogy csakis akkor lehetsz boldog, ha lángoló szerelemben élsz. Épp ezért ma végre hajlandó vagy tenni azért, hogy javítsd a kapcsolatodat, és hajlandó vagy tenni azért, hogy újra tökéletes, romantikus kapcsolatban élhess.

Skorpió: A szavak mestere vagy szerdán. Ma könnyedén fogalmazol úgy, hogy elérd a célodat, és könnyedén fejezed ki magadat. Ez a könnyedség abban is megnyilvánul, ahogyan mások támadásait és keresztkérdéseit kezeled. Lehet, hogy ma diplomatának kellene menned, hiszen olyan játszi könnyedséggel győzöd meg az ellenlábasaidat arról, hogy valójában neked van igazad, mintha világ életedben ezt tanultad volna.

Nyilas: Talán túl sokat akarsz szerdán. Talán képtelen vagy pontot tenni egy mondat, vagy egy ügy végére, és még akkor is hajtod ezt a témát, amikor már régen le kellene zárnod. Ma szánj időt arra, hogy megvizsgáld: mi minden van az életedben, amit érdemes lenne lezárni, befejezni, elengedni, vagy legalább jegelni egy kis időre. Meg fogsz lepődni, hogy mekkora megkönnyebbülés letenni azokat az ügyeket, amelyek valójában már rég kolonccá váltak.

Bak: Amikor ugyanazt gondolod, mint a barátnőid akkor érzed csak igazán, hogy milyen jó csapat is vagytok ti együtt. A szerda a barátság napja lesz az életedben, az a nap, amikor megtapasztalod a közösség erejét, és az összetartozás jelentőségét. ma minden olyan ügyben benne vagy, amelyhez csatlakoznak a barátaid, és minden olyan tevékenység érdekel, amelyeket a barátnőid űznek.

Vízöntő: A testvéreddel, a testvéreiddel igazán ütős csapatot alkottok. Igaz ez a vér szerinti tesókra és igaz ez a fogadott testvéreidre is. Hidd el: a testvéri szeretet tényleg megold minden problémát. Különösen igaz ez a családi problémákra és a párkapcsolati gondokra, no meg a barátsággal kapcsolatos zűrökre. Nem kell gondolkodnod, hogy kitől kérj tanácsot ma, kérj tanácsot a tesódtól!

Halak: Végre megcsörren a telefonod, és megérkezik a várva várt hívás. Na jó, az is lehet, hogy a hívás helyett egy e-mail jön, vagy egy üzenet valamelyik közösségi oldalon. Mindegy, hogy milyen formában, a lényeg az, hogy megérkezik az, amire vársz. Különösen igaz lesz ez akkor, ha egy konkrét ember reakciójára, egy ember levelére, telefonhívására vágysz nagyon. Ha pedig ez mégsem futna be, akkor menj az események elébe: hívd fel te őt!

 

közösség

további frisss

lap tetejére