Mire kíváncsi a férfi az első randin?

Frisss/playful - fotó: bachleorguide, notable • 2017. február 11., szombat •
Meglepő, de attól még igaz, hogy az erősebbik nemet néhány "olcsó trükkel" el lehet kápráztatni.
Mire kíváncsi a férfi az első randin?

Bizonyára mindenki egyetért abban, hogy az első randi előtt óriási elvárásokat támasztunk magunkkal szemben. Tökéletes frizura, csábító smink, megnyerő mosoly, esetleg szolid, bódító illatfelhő és tuti a siker. Azonban az esetek többségében a legapróbb dolgokon múlhat a hódítás. Szóval hiába töltünk órákat a fürdőszobában, a győzelmet már az első pillanatokban megszerezhetjük, ugyanakkor el is veszíthetjük.

Az első találkozás alkalmával ugyanis három dolgot minden férfi megnéz a nőn. A legfontosabb az erősebbik nem számára a szem, hiszen a mondás is úgy tartja, hogy ez a lélek tükre. A színe pedig teljesen mindegy, mert egy csábító pillantással örökre magához láncolhatja a hölgy a lovagot.

Ugyanilyen fontos a mosoly is, hiszen ez a legszebb ékszer, amelyet egy nő viselhet. A boldogság, magabiztosság jeleként is funkcionál. Ezért nagyon fontos, hogy mosolyogjunk, mert minden férfi szeret egy kiegyensúlyozott és viccet értő hölggyel randevúzni.

Sarkallatos pont még a kezek és az ujjak szépsége. Azon kívül, hogy az ápoltságunkról is árulkodnak, kiderülnek szokásaink, stílusunk. Vannak férfiak, akiket zavarnak a műkörmök, épp ezért biztosak lehetünk, hogy az arc után ezt is szemügyre fogják venni.

Az öltözködési szokás és a smink kérdése is nagyon fontos. Nem csak azért, mert kíváncsiak a pasik, mi rejtőzhet a ruha alatt, hanem arra is választ kapnak, mennyire vagyunk megelégedve testünkkel. Persze a sminknél célszerű észben tartani: a kevesebb, néha bizony több. Illetve az öltözködés során ne mutassunk túl sokat magunkból, mert hamar leírhatjuk magunkat már a randi elején.

közösség

további frisss

lap tetejére