Mészöly szerint

Szita Róbert • 2015. november 28., szombat •
Négy hazai bajnoki mérkőzéssel búcsúzik a Rohonci úti stadiontól és a szombathelyi publikumtól a Haladás NB I-es labdarúgó csapata. Szombat délután az Újpest lesz az ellenfél.
Mészöly szerint

Két hét alatt négy hazai mérkőzésen is láthatjuk Halmosiékat. Megkérdeztük a vezetőedzőt, mit várhatunk. 

Kicsit fásultnak tűnt a csapat a legutóbbi bajnokin…
Nagyon fontos lesz, hogy az a munka, amelyet nyári felkészülés óta, illetve a válogatott szereplése miatti 18 napos szünetben elvégzett a csapat, az most, a téli szünet közeledtével beérjen, megtérüljön. Bízom benne, hogy jobb és eredményesebb játékot tudunk mutatni, mint Pakson, bár a Duna partján is jobb volt a játékunk, mint az MTK ellen, viszont a hatékony és sikeres befejezés, a gólszerzés elmaradt. A paksi vereség tanulságait fel kell használnunk és pontot, pontokat kell szereznünk az összes hazai meccsünkön. 

Tizennégy nap alatt négy hazai meccs vár a fiúkra…
Igen, és nagyon nem lesz egyszerű egyik meccs sem. Egy biztos, az utolsó négy meccset eredményesen akarjuk zárni, és már az Újpest ellen is győzni szeretnénk. Mivel nem akarunk lecsúszni a középmezőnybe, már nem elegendő az egy pont, kellenek a győzelmek. 

Mi dönthet az Újpest ellen?
Az agresszív védekezés, és a támadásaink hatékony befejezése döntő lehet. Szeretnénk sokat kapura lőni és a védelmüket, kapusukat hibára kell kényszerítenünk. A kulcsembereiket, Balogh Balázst, Hazardot pedig ki kell kapcsolni játékból, és mindezt csapatszinten kell megoldani. 

Sérültjeink mikor állhatnak rendelkezésre?
Fehér Zoltán térdsérülésből nem épült még fel. de bízom benne, hogy ő és Szasa Popin is ott lehet a keretben az utolsó két meccsünkön. Egy biztos, az eredményes szerepléshez minden játékosunkra szükség lesz. 

A közönség is fontos lehet…
A csodálatos közönségünk mindig fontos és ma is nagy szükség lesz rájuk. Fontos, hogy a hazai pálya előnyét kihasználva, a közönségünket jól kiszolgálva gyűjtögessük tovább pontjainkat.   

A Rohonci úton 15 óra 30 perckor kezdődő Haladás – Újpest bajnokit a frisss.hu ÉLŐben közvetíti. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére