Merészség vagy totál őrület egy hajót a Titanic után elnevezni?

Frisss/charteryacht • 2017. január 02., hétfő •
A 73 méter hosszú Titania luxus tekintetében is felveszi a versenyt a tragikus körülmények között elsüllyedt óceánjáróval.
Merészség vagy totál őrület egy hajót a Titanic után elnevezni?

Az eredetileg Apoise névre keresztelt jacht átadásakor még "csak" 67 méteres volt. Azonban anyagi megfontolásból előző tulajdonosa meg akart válni a 2006-ban gyártott hajótól és ezután keresztelték át a ladikot Titania névre.

John Caudwell saját bevallása szerint nem babonás, ezért nem vett tudomást a sok vészmadárról, akik a névválasztásért sokan megszólták a tuladjonost, aki azzal védekezett, hogy szerette volna egyedi, izgalmas és titokzatos elnevezéssel illetni új szerzeményét.

Az üzletember egyébként nagyon ad a biztonságra és a luxusra, így került sor egy kisebb átalakításra. A 73 méteres jachtot pedig ezután bárki élvezheti, feltéve ha megfizeti  az üzletembernek a borsos bérleti díjat. A hajó egyébként minden igényt kielégít, hiszen öt konyha, szauna, fitneszterem is található a több hálószoba mellett, ráadásul hamarosan elkészül a csúszda, amely a kisgyermekes családok számára további élményeket biztosít.

Ha valaki szeretné megvásárolni, akkor komoly összeget kell fizetni a tulajdonosának, aki egy licitálás során tett szert a hajóra. Persze nem kell elkeseredni, mert a Titania kipróbálására is van lehetőség, ugyanis John Caudwell csak négy hetet tartózkodik a jachton, a többi időszakban ki is bérelhető.

Jelen pillanatban is a tulajdonos élvezi a hajó minden előnyét. Az ünnepi időszakban ugyanis Thaiföld partjainál ringatózik az üzletember...

közösség

további frisss

lap tetejére