Megőrült a közönség az új Voler Mouche-ért

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke • 2016. július 24., vasárnap •
Jó hatással volt a zenekarra az új énekesnő, Pesthy Rebecca és a vokalista, Horváth Andrea.
Megőrült a közönség az új Voler Mouche-ért

Sajnáltuk, hogy Kiss Flóra kivált a szombathelyi együttesből, de gyorsan beleszerettünk a tegnapi Zsinagóga Udvarbeli koncerten az új énekesnőbe. Bár a Voler Mouche mindig gondoskodik arról, hogy legyen valami újdonság körülöttük – gondolunk itt a Mágedli Majával forgatott Secret Dances-re - most új énekesnővel dobbantott a csapat. A szombathelyi zeneszeretőknek a Tohu Bohuból ismerhetik Pesthy Rebeccát, aki szépen állta a sarat. Úgy tűnik nem csak a ska-vonal áll jól neki, hanem a Voler-hangzás is. Tetszett, hogy Rebecca Rebecca maradt a dalokban, nem akart egyik korábbi énekesnőre sem hasonlítani. Ettől a számok kissé mások lettek a megszokottól, de jót tett nekik a vérfrissítés. Új énekes mellé új dal is dukált, a tegnap debütált Falling Down ütős lett, más a korábban megszokottól. Klipet kérünk belőle!

Közben pedig marad a minőség. Miski Ádám a csapat billentyűse örömmel jelentette be, hogy nem csak énekesnő fronton van változás, hanem egy kiváló hangú vokalista is erősíti a bandát. Horváth Andi előtt le a kalappal, akkorát énekelt a Feeling All Right-ban, hogy beleremegett a zeneiskola üvege.

Mi más lehetett volna a koncert vége, mint hatalmas siker? A Still Life-ra és a Thrill Seekerre teljesen megőrült a közönség, alig akarták leengedni őket a színpadról. Köszönjük az élményt!

A Voler Mouche-t a szombathelyi közönség legközelebb a Savaria Történelmi Karnevál Sörterén láthatja és hallhatja.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére