Megnéztük, hogy festenek a férfiak női szerepben

Frisss • 2017. július 12., szerda •
Egy mobil applikáció segítségének köszönhetően Németh Márió mellett Vin Diesel, Justin Bieber és Bradley Cooper is eszméletlen változáson ment keresztül.
Megnéztük, hogy festenek a férfiak női szerepben

Nem árt cikkünk elején leszögezni, hogy nem a Faceapp névre keresztelt programnak igyekszünk felhajtást csinálni és természetesen a sportolók, színészek önérzetébe sem szeretnénk belegázolni. Egyszerűen arról van szó, hogy korunk technikai fejlődésének hála, mára elég egy gombnyomás és megtudhatjuk, hogy festünk 30-40 év múlva, illetve az erősebbik nem képviselői előhívhatják a feminin mivoltukat is.

Kiket lehetne ilyenkor egy csokorba szedni?! Igyekeztünk a fiatal, kisfiús bájjal rendelkező pasik mellé beválogatni az igazi alfahímeket is. Ezért kerülhetett egy listára Justin Bieber és Vin Diesel, illetve Dwayne "The Rock" Johnson is.

Kíváncsiságunk pedig nem hagyott alább, hiszen érdekelt minket az is, hogy vajon a szombathelyi férfiakat milyen hölggyé varázsolja a program. Ezúttal Németh Máriót, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás középpályását szerettük volna átváltoztatni. Nem hisszük, hogy a borosta miatt, de a rendszernek nem sikerült tökéletesen a művelet. Esetleg arról lehet még szó, hogy Márió férfiasabb megjelenéssel bír, mint a listán szereplő színész, énekes versenytársai...
 

Adam Levine /Maroon 5 énekese/

 

Justin Bieber

 

Vin Diesel

 

Bradley Cooper

 

Dwayne "The Rock" Johnson

 

Németh Márió

közösség

további frisss

lap tetejére