Még egy hét és fizetni kell az M86-os használatért!

MTI/frisss.hu • 2016. december 25., vasárnap •
Ne felejtsen el matricát vásárolni, mert január 1-től már büntetnek.

Egyre többen vásárolnak jövő évre szóló sztrádamatricát, a vevők a szokottnál nagyobb arányban választották az online vagy mobilos vásárlást - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium csütörtökön.  A tárca emlékeztet, hogy új kényelmi szolgáltatásként két hete, december 8-a óta válthatóak meg az érvényességi idő kezdete előtt a 2017-es országos és megyei éves e-matricák.

A legkelendőbb termékek előértékesítésben is a D1 díjkategória megyei matricái, az állandó élmezőny (Pest, Fejér, Győr-Moson-Sopron) mellett jól fogytak a Szombathely gyorsforgalmi bekötésével most először kapható Vas megyei jogosultságok is.  Az elektronikus értékesítés aránya lényegesen nagyobb a szokásosnál, tízből három elővételes matricát mobilos alkalmazásban vagy online felületen vásároltak meg.

A 2017-es éves jogosultságok 13 hónapon át, 2017. január 1-jétől 2018. január 31-én éjfélig érvényesek. Az elővásárlási lehetőséget biztosító viszonteladók listája a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. és a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. honlapjain elérhető.

frisss

közösség

további frisss

lap tetejére