Már csak pár hét és beleharaphatunk életünk első szombathelyi Whopperjébe

Horváth Maja, fotó: Tóth Arnold • 2016. augusztus 15., hétfő •
Szeptemberben nyit a Burger King a Zanati út végén.
Már csak pár hét és beleharaphatunk életünk első szombathelyi Whopperjébe

Utoljára májusban írtuk meg, hogy hamarosan megnyitja kapuit Szombathely második gyorsétterme, a Burger King. Akkor már álltak a falai a Whopper házának, nyár végére tervezték a nyitást. Kis csúszással, szeptember közepén-végén most már biztos, hogy elkészülnek a munkálatokkal, az épület szerkezetkész, a környezetében már kivehetők a közlekedő utak, parkoló helyek. Sőt, a sokak által nagyon várt "Drive", azaz autós rendelő ablakai is beépítésre kerültek időközben. 


A következő két hétben minden kőműves és szakipari tevékenységet befejeznek, aztán kezdődik a berendezés telepítése. Amennyiben az engedélyezési eljárás is a terveknek megfelelően alakul, úgy már szeptember közepén, de legkésőbb szeptember végén mehetünk a fűszeres csirkeszárnyakért, a slágernek számító chilis sajtfalatokért, meg persze a burgerekért.


A gyorsétterem eddig felvett munkatársai jelenleg képzésen vesznek részt valamelyik másik magyarországi Burger Kingben, de még mindig várják a jelentkezőket. Aki szeretné mindennapjait Whopperek között tengetni, az itt tájékozódhat a lehetőségekről.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére