Már a ,,Saváriásoknak” is feltűzték a szalagot

Szita Róbert - Tóth Arnold • 2016. január 15., péntek •
Péntek este a ,,Saváriás” diákok szalagavatóját tartották az Agora – Művelődési és Sportházban. A végzős logisztikusok, autószerelők, autóelektronikai műszerészek és rendészek bulijáról mi sem hiányozhattunk.
Már a ,,Saváriásoknak” is feltűzték a szalagot

A tavalyi ,,Aréna Saváriás” kirándulás után idén már a megszépült Sportházban tűzhették fel ismét a ,,Saváriás” végzősök szalagját.

 

Közel százan, közöttük logisztikusok, autószerelők, autóelektronikai műszerészek és rendészek, valamint szüleik és családtagjaik izgatottan várták a nagy eseményt - tudtuk meg Simonné Sipos Andreától, a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum (SZMC) Savaria Közlekedési Szakképző Iskola és Kollégium igazgató-helyettesétől, aki a helyszínen azt is elmondta honlapunknak, hogy az ünnepség Sümegi Tamás igazgató köszöntő beszédével kezdődött, majd a végzős osztályok műsorai következtek.

A frisss.hu azt is megtudta, hogy a szervezők változtattak kicsit a hagyományos forgatókönyvön, a nyitókeringő eddig mindig a szalagtűzés után szerepelt a műsorban, idén viszont a szülőkkel való nyitókeringő már a bál kezdetét jelezte. 
A tizenegyedik osztályosok által szervezett program egyik legnagyobb sikerét a tombola-sorsolás hozta. 

Ismeretes, hogy múlt szombaton a Premontrei Szent Norbert Gimnázium avatójával vette kezdetét az idei szalagavatók időszaka Szombathelyen, csütörtökön pedig a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola végzősei kapták meg a szalagot. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére