Vízilabda EB.: Magabiztos nők a Margitszigeten

szróbert • 2014. július 21., hétfő •
A férfiak után a hölgyek is simán vették soros mérkőzésüket, vasárnap este a brit hölgyeket győztük meg, hogy előbbre tartunk vízilabdában. Merész András lányai közül a képen kék sapkában látható Keszthelyi Rita hat gólt dobott. A magyar csapatnak ezzel továbbra is megvan a reménye, hogy a legjobb négy közé jusson.
Vízilabda EB.: Magabiztos nők a Margitszigeten

Magyarország - Nagy-Britannia 16-5 (5-2, 3-1, 5-1, 3-1)

Az első negyedben a brit lányok szerezték meg a vezetést, illetve a meccs első gólját, amire Keszthelyi Rita kétszer is válaszolt, 2-1. Ezután Clayton egyenlített ki, de Keszthelyi harmadik gólja megint magyar vezetést eredményezett. Csabai Dóra ezt egy szép egyéni teljesítmény végén toldotta meg, majd Bujka Barbara is beköszönt a szigetlakók kapujába, 5-2.  

A második játékrész a brit lányok szépítő találatával vette kezdetét, majd Keszthelyi Rita negyedik és Tóth Ildikó első gólja lehűtötte a vendégek kedélyállapotát, 7-3. Keszthelyi Rita nem állt le, hamar belőtte a saját ötödik és a magyar csapat nyolcadik gólját is, 8-3 volt a félidőben.

A harmadik nyolc percben Antal Dóra, majd Bujka Barbara gólja jelentette a kilencedik és tizedik hazai találatot, 10-3. Aztán Tóth Ildikó és Szűcs Gabriella következett, erre válaszoltak a britek, 12-4. Bujka Barba nem volt babonás, amikor a tizenharmadikat egy gyönyörű ejtésből mutatta be. 

Az utolsó negyed elején még szépített az ellenfél, de Bujka Barbara negyedszer is megtréfálta az ellenfél kapusát, aztán Kisteleki Hanna góljával már tíz lett közte, 15-5. A végeredményt a hatodik gólját szerző Keszthelyi Rita állította be, 16-5. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére