Lenyűgöző volt az idei Divatbemutató Kicsit Másképp

PCS - fotó: Hornyák Emőke • 2017. április 07., péntek •
Mák Dóri szervezésében megvalósult rendezvénynek idén is a Tóvendéglő biztosította a helyszínt, ami péntek este igazi csodabuborékká változott.
Lenyűgöző volt az idei Divatbemutató Kicsit Másképp

Néhány évvel ezelőtt még senki sem gondolta volna, hogy Szombathelyről egy olyan kezdeményezés indul el, amelyre ritkán van példa. Mák Dóri lelkesedésének és kitartó munkájának köszönhetően idén is megcsodálhattuk a fogyatékkal élő gyerekek és fiatalok arcán az önfeledt jókedvet, akik ráadásul péntek este hatodik alkalommal váltak modellekké.

Mintha egy dimenziókapun léptünk volna át, ahogy megérkeztünk a Tóvendéglő emeleti termébe. A színes ruhák, a mosolygó arcok és a szeretet teljesen elvarázsolt bennünket. Személy szerint már a nyitóműsorral megvettek a gyerekek, akik egy édes kis pingvines előadással kedveskedtek. 

Ezután kezdetét vette a divatbemutató. A modellek rendkívül profin és mosolygósan vonultak végig a kifutón. Tehetségben nem volt hiány idén sem, hiszen a fiatalok profikat megszégyenítő módon mutatták be az idei trendi cuccokat. Kijelenthetjük, hogy nyáron ezer színben fogunk pompázni, látva a 2017-es kollekciót.

Az est folyamán több meglepetésvendég is tiszteletét tette a rendezvényen. Hosszú heteken át készült egy rendkívül tehetséges énekes Zsuzsics Armandó, akit a Szombathely Város Fúvószenekara kísért.

Nem szerencsés, ha az újságíró kifelejti a rendezvény csúcspontját, amelyből idén kettő is jutott. Először Horváth Erika lepte meg a közönséget azzal, hogy ruhakölteményét a kifutón végigsétálva mutatta be. Óriási teljesítmény volt az ifjú szépségtől, aki hosszú hónapokig dolgozott ezért a 20 méterért. A másik meglepetés a tíz esztendős énekes nevéhez fűződik, aki vastapsot csikart ki a közönségből. A nézők közül többen a szemüket törölgették, s bevallom férfiasan, bizony én is elérzékenyültem.

A fülbemászó dallamokat követően a sporté lett a főszerep. Temesvári Zsolt húsz évvel ezelőtt súlyos agyvérzést kapott. Ennek következtében lebénult a jobb oldala és szinte mindent újra meg kellett tanulnia. A hosszú folyamat végén, hatalmas kitartásról tett tanúbizonyságot, hiszen többszörös Európa-, és Világkupa győztes szkander bajnokká vált.

Számomra igazán emlékezetes marad az idei Divatbemutató Kicsit Másképp rendezvény. Sajnos nem tudok elfogulatlan lenni, mert a zsúfolt teremben úgy éreztem, otthon vagyok. Körülvettek a barátok és az ismeretlenek, akikkel együtt utazhattunk egy csodálatos világba. Mák Dóri mondta egyszer, hogy olyan átélni ezt a divatbemutatót, mintha egy színes buborékban lennél. Sokáig nem értettem, hogy pontosan mire gondolt, egészen addig, amíg egyszer át nem élhettem ezt a varázslatot.

A remek hangulatú divatbemutatóról készült felvételekkel megpróbáljuk visszaadni az estét...

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére