Lenyűgöző produkcióval mutatták meg, mi az a digitális graffiti

frisss.hu fotó: 24.hu/RTL Klub • 2015. november 15., vasárnap •
Lengyel Katalin és Tóth Zs. Szabolcs a Hungary’s Got Talent előválogatójáról rögtön az élő show-ig jutott egy gombnyomással.
Lenyűgöző produkcióval mutatták meg, mi az a digitális graffiti

A szombat esti adás legütősebb és legmeghatóbb perceit köszönhetik a nézők a Bandart Productions-nek, akiktől egy nem mindennapi előadást láthattunk. Ők egy ún. „új média és tánc előadással” indultak, aminek a lényege, hogy míg Szabolcs egy vetítővászonra rajzol, előtte Katalin egy ehhez passzoló zenére táncol hozzá.

A pár még 2012-ben találkozott egy szlovák összművészeti fesztiválon, amiből előbb vonzalom, később kapcsolat lett. Glasgow-ban tanultak, Szabolcs először programozást, majd itthon a Képzőművészeti Egyetemen média művészetet, Katalin pedig Ausztriában táncművészetet. Ezt ötvözték a graffitivel. Mint mondják, azóta mindkettejük élete megváltozott.

Szerencsére, hiszen nagyon kifinomultak illeszkednek egymáshoz a színpadon. A műfajok – a színház, a tánc, a képzőművészet és a média - összevetéséről szól ez a produkció. A szombat este látottban egy lány jellemfejlődését mutatták be.

Úgy tűnik jó döntés volt, mert a zsűri és a közönség is állva tapsolt nekik, sőt Linczényi Márkó megnyomta az aranygombot, amivel rögtön az élő show-ig jutott a Bandart.

Valahogy így kell elképzelni: 

 

közösség

további frisss

lap tetejére