Küldj egy közös Valentin napi szelfit a pároddal és nyerj!

frisss.hu • 2017. február 08., szerda •
Játssz a Frisss.hu és a Frisss FM 97.7 játékával és lepd meg a párodat egy Valentin napi ajándékkal! Love is in the Air :)
Küldj egy közös Valentin napi szelfit a pároddal és nyerj!

Jövő héten kedden lesz a szerelmesek ünnepe vagyis a Valentin nap ezért játékra hívjuk a hallgatóinkat és az olvasóinkat!

1; Csinálj egy szelfit a pároddal és küldd el a Frisss.hu Facebook oldalára üzenetben a neveddel és a telefonszámoddal együtt. 

2; A Frisss.hu Facebook oldalára a VALENTIN című mappába feltöltjük ezeket a képeket és indulhat a lájkverseny! A legtöbb lájkot kapó pár megnyeri az öt darab romantikus virágcsokrok egyikét, a Kövirózsa Virág és Ajándék Üzlet (Szombathely, Kossuth Lajos u. 10.) jóvoltából. Hozzátesszük, hogy csak a Frisss.hu Facebook oldalán lévő fotó alatti lájkok számítanak a versenyben!

3; Sőt, a legtöbb lájkot kapó pár részt vehet egy élményrepülésen Szombathely felett a Szombathelyi Repülőklub jóvoltából.  A második legtöbb lájkot gyűjtőnek sem kell szomorkodnia, őt a Klub Korrekt és Menübár (Szombathely, Belső Uránia Udvar) meglepi egy Valetin napi romantikus ebéddel.

4; Az általatok beküldött fotókat minden nap reggel 8 és 20 óra között folyamatosan töltjük fel a VALENTIN című mappába.

5; A játék csütörtök reggel (február 9.) indul és hétfő (feburár 13.) 15 óráig tart. A nyerteseket telefonon értesítjük, élőben a Frisss FM 97.7-en 18:00 órakor ezért kérünk titeket, hogy ne feletsétek a telefonszámotokat beleírni az üzenetbe. 

6;; Sok sikert! :) <3

közösség

további frisss

lap tetejére