Közügyek és magánügyek: Fogadóórát tartott Hende Csaba

szróbert-hcsaba • 2015. január 24., szombat •
Hende Csaba, a térség országgyűlési képviselője szombaton országgyűlési képviselői fogadóórát tartott Szombathelyen. A volt Huszárlaktanya parancsnoki épületének földszintjén, az országgyűlési képviselői irodában elsősorban magán jellegű kérdéseikkel keresték fel a honvédelmi minisztert, de néhány közérdeklődésre számot tartó ügy is terítéken szerepelt.
Közügyek és magánügyek: Fogadóórát tartott Hende Csaba

Hende Csaba eddig is rendszeresen tartott fogadóórákat, ezután is törekszik majd erre és havonta tart majd ilyet - árulta el a frisss.hu-nak. A legkülönbözőbb problémákkal keresnek fel az emberek, előfordul olyan is, amikor csak meghallgatni tudom az ügyfelet - folytatta az országgyűlési képviselő.
Az egyikük azt kifogásolta, hogy a saját gázkészüléke cseréje során egy nagy lyukat fúrtak a lakása falába. A szakemberek segítségével azt mondtam neki, hogy egy membrános légbeejtőt kellene vásárolni és akkor majd nem fütyül be a szél a lakásba éjjel és nappal is - számára ez volt a probléma, úgy gondolom, hogy segítettem.
A fogadóórán ritkábban kerülnek szóba a közügyek, hiszen az emberek elsősorban a saját személyes problémáikat hozzák fel, van, aki saját családi problémájával is megkeres. Ekkor még a  jogász és az ügyvéd is kibújik belőlem. Délelőtt járt nálam Molnár Katalin elnök-rektorhelyettes, de Polgár Tibort, a NYME-SEK sporttudományi intézet vezetőjét is meghallgattam, akivel az aktuális oktatási kérdésekről cseréltünk eszmét.

A fogadóórán közel harminc választópolgár kereste fel Hende Csabát. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére