Atlétika: Pars újra közel a nyolcvanhoz!

szróbert-pars.hu • 2014. június 25., szerda •
Az olimpiai bajnok, Pars Krisztián a harmadik sorozatban ezért 79,83m-es dobásával megnyerte Paavo Nurmi emlékversenyt. A 14-15 fokban megrendezett versenyen, telt ház előtt, óriási hangulatot varázsoltak az atlétikát kedvelő finnek. Több mint 6000 ember volt kíváncsi az atlétákra úgy, hogy sokszor név szerint szurkoltak Krisztiánnak is - olvasható a kalapácsvetés olimpiai bajnokának weblapján. Pars Krisztián azt nyilatkozta, hogy a lába sokat javult az elmúlt napokban, már alig érzi a combfájdalmakat.
Atlétika: Pars újra közel a nyolcvanhoz!

Kicsit sűrű ez az időszak az életemben, minden héten versenyzek kettőt átlagban. Ezt a ritmust a Gyulai Memoriálig, július 8-ig tartom, utána lesz egy hónap még az Európa-bajnokságig - mondta el a verseny után az idei világranglistát is vezető, Pars Krisztián.

Az indulók között egyébként ott volt: Szymon Ziółkowski, Mostafa Hicham Al-Gamal, Markus Esser, Sergey Litvinov, Dilshod Nazarov, Pavel Kryvitski, hogy csak a 80 méter feletti egyéni csúccsal rendelkező versenyzőket említsük. De hiába, hiszen Krisztián ezúttal is magabiztos győzelmet aratott és újr a 80 méteres távolságot ostromolta. 

Pars Krisztián legközelebb, a jövő héten Velenjébe utazik majd, ahol július 1-én fog dobókörbe állni. A frisss.hu természetesen arról a versenyről is beszámol majd!

Fotónk a VI. Németh Pál Emléknapon készült!

közösség

további frisss

lap tetejére