Közel 800 ezer forint a tehetséges, rászoruló diákok támogatására

frisss, martinus.hu • 2019. szeptember 03., kedd •
Sikeres a Női Vállalkozói Klub és a Szombathelyi Egyházmegye együttműködése.
Közel 800 ezer forint a tehetséges, rászoruló diákok támogatására

Augusztus 4-én, Szombathelyen, a Püspöki Palota kertjében rendezett White Party-t a Női Vállalkozói Klub Egyesület és a Szombathelyi Egyházmegye. A jótékonysági akció célja a Mindszenty József Alapítványon keresztül hátrányos helyzetű lány tanulók támogatása volt.

Nemcsak a részt vevők száma, hanem az adományozott összeg is felülmúlta a várakozásokat. A helyszínen és a bankszámlán elhelyezett adományok összértéke: 741.343 Ft. A szervezők ezúton is köszönik a nagylelkű felajánlásokat.

A Női Vállalkozói Klub Egyesület célja, hogy híd legyen más rászoruló társadalmi csoportok között, segítse párbeszédüket, együttműködésüket, így támogatva a szolidaritáson alapuló kultúra elterjedését. A White Party ennek a közös párbeszédnek egy formája, helyszíne.

A Szombathelyi Egyházmegyéhez folyamatosan érkeznek nehéz helyzetben élő családoktól támogatási kérelmek. A Mindszenty Alapítványon keresztül pályázhatnak a tehetséges, rászoruló diákok tanulmányaik anyagi támogatására. Az, hogy az alapítvány hány gyermek támogatását tudja segíteni, az adományoktól függ. A Női Vállalkozói Klub nyitott arra is, hogy mentorálja, személyesen is segítse a diákokat, akik így bepillanthatnak a sikeres női vezetők hétköznapjaiba, ebből merítve inspirációt, hogy fontos és érdemes tanulni.

A Mindszenty József Alapítvány továbbra is várja a felajánlásokat az alábbi számlaszámra: OTP Bank 11747006-27251027 .

közösség

további frisss

lap tetejére