Kötélugró Világkupa: gyorsasági-, páros-, és formációs gyakorlatok a zárónapon

Szita Róbert - Fotó: ugrope.hu/facebook.com • 2017. július 07., péntek •
Értékes negyedik helyezésekkel zárta szereplését a Szombathelyi Kötélugró Klub különítménye az orlandói világkupán.
Kötélugró Világkupa: gyorsasági-, páros-, és formációs gyakorlatok a zárónapon

A Világkupa 1-4 napjának szombathelyi vonatkozású eredményeiről, illetve érmeiről ITT tudósítottunk, az alábbiakban az év legnagyobb versenyének utolsó napi küzdelmeit foglaltuk össze.
Csütörtökön zajlott a Grand World Championship, ahol fantasztikus gyakorlatokat láthatott a kilátogató közönség, illetve azok, akik interneten követték az eseményeket. Gyorsaságiban maximális sebességre kapcsolt mindenki. Ebben a versenyben ezen a napon nem volt különbség a korosztályok között, hiszen az abszolút legjobbak mérték össze tudásukat. A szombathelyi lányok szépen helytálltak, 4x30 másodperces futásban több lépést sikerült megtenni, mint a korosztályos versenyen, a 340,5 lépés a nagyon előkelő 4. helyet jelentette. Komlósi Kata egyéniben mutathatta be gyakorlatát és a rendkívül erős mezőnyben nagyon szépen szerepelve az igen jónak mondható 12. helyen zárt.

Ezután következett a páros gyakorlat, ahol Nagy Lola és Komlósi Kata bosszantó módon mindössze egy tizedponttal csúszott le a dobogóról. Így szintén a 4. helyen végeztek.
Aztán a formációs gyakorlattal voltunk még érdekeltek, és úgy látszik a négyes szám jutott nekünk, hisz ebben a kategóriában is a 4. helyet szerezték meg Bánhegyi Attila és Füle Magdolna tanítványai. Gyorsaságiban 6, egyéni gyakorlatban 12, páros gyakorlatban 8, formációban 6 csapat jutott a mai döntőbe.

A Szombathelyi Kötélugró Klub csapata összességében 1 ezüst- és 5 bronzéremmel, valamint számos előkelő helyezéssel szépen szerepelve és elégedetten térhet haza. Büszkék vagyunk rájuk! Bánhegyi Attila klubelnök értékelését is weboldalunkon olvashatják majd el.
 

közösség

további frisss

lap tetejére