Kosárlabda: Méltó torna Horváth Zoltán emlékére

szróbert • 2014. augusztus 27., szerda •
A tavalyi bajnokcsapat és kupagyőztes Szolnok csapata mellett az ezüstérmes Paksi Atomerőmű és a szlovák bajnokság élmezőnyéhez tartozó Komarno szerepel majd a házigazda Falco-Trend Optika KC mellett a szeptember 19-21 között megrendezendő V. Horváth Zoltán Nemzetközi Kosárlabda Emléktornán – hangzott el a mai sajtótájékoztatón.
Kosárlabda: Méltó torna Horváth Zoltán emlékére

Foki Róbert, a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a sportközpont és a sportiskola részéről az a legfontosabb, hogy folytatódjanak a hagyományok, amiben a város támogatása kiemelendő és nélkülözhetetlen. 
A Falco-Trend Optika KC prioritást élvez az Aréna Savariában, hiszen a csapat szereplése és a minden oldalú felkészülés, az edzések lebonyolítása nagyon fontos a továbbiakban is – tette hozzá a sportvezető. 

Gráczer György, a Falco-Trend Optika KC ügyvezetője Horváth Zoltán egykori válogatott centert méltatta, majd az ötödik jubileumi emléktornáról elmondta: A tavalyi bajnokcsapat és kupagyőztes Szolnok csapata mellett az ezüstérmes Paksi Atomerőmű és a szlovák bajnokság élmezőnyéhez tartozó Komarno szerepel majd az idei emléktornán a házigazda mellett.

Kálmán László, a Falco-Trend Optika KC vezetőedzője pedig azt hangsúlyozta, hogy nagyon jó erőfelmérő lesz a felkészülési időszak során ez az emléktorna.

A csapat teljes kerettel, már az idegenlégiósokkal együtt készül a héten. Eddig az erőnlét volt a lényeg, de ezekben a napokban már a taktikára is építünk. Sajnos nem mondható kedvezőnek a bajnoki sorsolás, de igyekszünk edzőmeccsekkel hangolni az októberben rajtoló bajnokságra – fűzte hozzá a Falco egykori ikonja és jelenlegi vezetőedzője.

 

közösség

további frisss

lap tetejére