Kosárlabda: indul a Falco – Kaposvár párharc

SzR-falcokc.com • 2017. május 10., szerda •
A sárga-feketék csapatkapitánya szerint az első és legfontosabb a ma esti meccs lesz, mint ahogy az is, hogy a hazai szurkolók támogassák a csapatot, a szerződést hosszabbító center szerint pedig az agresszív, határozott játékfelfogás dönthet.
Kosárlabda: indul a Falco – Kaposvár párharc

A felsőházi középszakaszt 2. helyen záró szombathelyiek ma kezdik meg a rájátszást.  

Nagyon nehéz párharc lesz ez a playoff tényleg egy teljesen más "műfaj". Nagyon várjuk a találkozót, úgy gondolom, hogy az első és legfontosabb a holnapi meccs lesz, szeretnénk minél jobb játékkal előrukkolni és megnyerni a mérkőzést, kihasználni a pályaelőnyünket. Nem szeretném, ha 5 meccs lenne, hiszen az 5. tényleg egy ki-ki meccs lenne, de nem nézünk még ennyire előre, mert mindig a következő mérkőzésre szeretnénk koncentrálni! Reméljük, sok szurkoló kilátogat majd a mérkőzésre – nyilatkozta a klub honlapjának Váradi Benedek. 

A klubbal szerződést hosszabbító center, Tóth Norbert szerint agresszív és határozott játékra lesz szükség. 
Nem szabad se a múltba, se előre tekingetnünk! Meccsről-meccsre kell előrelépnünk és élnünk azzal az előnnyel, amit az elmúlt hónapok munkájával felépítettünk! Agresszívnak és határozottnak kell lennünk az első pillanattól és nem engedélyezhetünk sok támadólepattanót a Kaposvárnak – fogalmazott a falcokc.com-nak Tóth Norbert.

A Falco – Kaposvár párharc 1. meccse ma este 18 órakor kezdődik.   

 

közösség

további frisss

lap tetejére