Korszerű levelezőrendszert kaptak a városi intézmények

vkriszti-szombathely.hu • 2014. október 20., hétfő •
Az önkormányzati fejlesztés ezév júniusában kezdődött és szeptemberben fejeződött be. A város 51 intézményében 800 felhasználó kapott egyedi, elektronikus postafiókot. A fejlesztés több mint három millió forintba került. Segítségével a polgármesteri hivatal, az önkormányzat és intézményei azonos levelezőrendszert használhatnak.
Korszerű levelezőrendszert kaptak a városi intézmények

Ugyanazon névjegyalbummal mindenki lát mindenkit, csoportot tudnak létrehozni. Létrehoztunk egy helpdesk szolgáltatást is, ha valakinek problémája van, öten figyelik, és rögtön tudnak reagálni. A postafiókokhoz 50 GB-os tárhely is tartozik. Az elektronikus leveleket a rendszer bevezetésével a felhasználók saját mobil eszközeik segítségével is elolvashatják - mondta Keringer Zsolt, az Informatikai és Infokommunikációs Iroda irodavezetője.

Mindenki, aki internet kapcsolattal rendelkezik, az bárhol a világon elérheti és tudja használni. Még nagy előnye, hogy így egymással a kapcsolat nagyon egyszerű, könnyű, gyors és a felhasználása nagyon barátságos és hatékony a kollégák illetve az intézményi dolgozók számára is -nyilatkozta Nagy Attila, informatikus.

A távlati tervek között – közgyűlési támogatással - szerepel az intézmények további hardverfejlesztése és új alkalmazások használata is.

közösség

további frisss

lap tetejére