Kocsis Korinna gőzerővel készül a Miss Supranational döntőjére

PCS - fotó: FB / Miss Supranational • 2016. november 29., kedd •
A vasi modell reggeltől-estig dolgozik, pénteken pedig kiderül kinek a fejére kerül a korona.
Kocsis Korinna gőzerővel készül a Miss Supranational döntőjére

Kocsis Korinna évek óta dolgozik a modellek világában, így több szépségversenyen is indult már. Csaknem hét éve tartó pályafutása során igazi mérföldkőhöz érkezett, hiszen az egyik legrangosabb versenyen bizonyíthat a Miss Supranational-ön. 

Az idei döntőnek egyébként Lengyelország ad otthont, de a résztvevők már napok óta a helyszínen készülődnek. Megkerestük Kocsis Korinnát, hogy mesélje el milyen tapasztalatokkal gazdagodott a felkészülés során, aki készségesen állt rendelkezésünkre.

Nagyon jó hangulatban telik a versenyre hangolódás. Egyébként nem kell annyira túlgondolni a helyzetünket, hiszen szinte minden napunk egyforma. Kemény munkával készülünk, próbák, fotózások és forgatások közepette. Az utóbbi napokban az elalvásra sem volt panasz - újságolta nevetve a vasi szépség.

A gondosan dokumentált napokról egyébként a rendezvény hivatalos Facebook-oldala rendszerint friss összeállításokkal készül. Mi pedig megjegyezhetjük, hogy még mindig a magyar lányok a legszebbek. Ha pedig szóba kerülne az álmodozás, akkor kijelenthetjük, hogy az esélyesek között tarthatjuk számon Korinnát.

Pénteken kiderül, kinek a fejére kerül a korona! Hajrá Korinna!

 

közösség

további frisss

lap tetejére