Kíváncsi a legmenőbb magyar munkahelyi videókra?

frisss.hu, szeretlekmagyarorszag.hu • 2016. február 17., szerda •
Az embernek a végén még kedve támad munkába járni…
Kíváncsi a legmenőbb magyar munkahelyi videókra?

Az Aon Hewitt még 2015-ben hirdetett egy versenyt „Munkahelyi Videokampány” címmel, melyre bármelyik magyarországi cég nevezhetett. A cél az volt, hogy a kisfilmeken keresztül bepillantást engedjenek a hétköznapi munkába, bemutassák a környezetet, a kollégákat, sőt, még céges bulik hangulatát is felidézték. A beküldött videókra aztán a Jobline oldalán lehetett szavazni. A közönség értékelése alapján a következő sorrend alakult ki:

1. Groupama

2. Ikea

3. Rossmann

 

A zsűri is értékelt, méghozzá három különdíj kategóriában.

Legkreatívabb kisfilm: Ikea

Legőszintébb: DM

Legfiatalosabb: Liligo 

 
A versenyfelhívásra több cég azért jelentkezett, mert szerette volna megmutatni, milyen csapat áll egy-egy termék, vagy szolgáltatás mögött. Abban mindenki egyetértett, hogy az Y generáció tagjai már egész máshogy keresnek munkát maguknak, teljesen más szempontok alapján döntenek arról, elmennek-e egy céghez dolgozni. Ehhez az új helyzethez minden cégnek alkalmazkodnia kell, például ilyen, image-videókkal.

A cégvezetők elmondták, hogy a munkatársaknak nagy élmény volt a forgatás és az egésznek a közösségteremtő erejét is mindenki érezte. Több helyen a forgatókönyvet is közösen írták, sőt, nem csak színészek, hanem a dolgozók is részt vettek a forgatáson, feltűnnek a filmekben is.

Kíváncsi a pályázatra beérkezett összes kisfilmre? Itt tekintheti meg őket.

közösség

további frisss

lap tetejére