Kiváló bulik, fantasztikus koncertek – ez a gencsapáti Pünkösdi Fesztivál!

Szita Róbert - Tóth Arnold • 2016. május 14., szombat •
Dübörög a gencsapáti pünkösdi fesztivál. A második nap délutánján Rubint Réka és a Sugarloaf fellépésén jártunk.
Kiváló bulik, fantasztikus koncertek – ez a gencsapáti Pünkösdi Fesztivál!

Miután egész éjjel esett, kellőképpen sártengerré vált a küzdőtér a gencsi fesztiválon. Aztán a szombati időjárás már megkegyelmezett a délutáni programoknak, kisütött a Nap, a szél is enyhén lengedezett, így konszolidálódott a helyzet, bár ahogy Varga Albintól, a fesztivál egyik főszervezőjétől a helyszínen megtudtuk ők már egyáltalán nem csodálkoznak az esős pünkösdön, hiszen a 25 fesztivál során legalább 20 alkalommal eső áztatta a gencsi terepet. 

A főszervező azt is elmondta honlapunknak, hogy továbbra is példás az együttműködés az önkormányzat, a fesztiválszervező cég és a néptáncegyüttes között. Hozzátette, hogy mindenkit arra buzdít, hogy látogassanak ki a fesztiválra, hiszen a folk, a rock, és a pop által minden korosztály megtalálja majd a maga számára hasznos elfoglaltságot.

Délután egyébként a Riska fesztivál keretében először Rubint Réka mozgatta meg a hölgyeket. Fantasztikus volt látni, ahogy mintegy száz fiatal és még fiatalabb lány, asszony együtt tornázott a fitneszkirálynővel.  


Ezt követően pedig Desperado, majd a Sugarloaf élő koncertje szórakoztatta a nagyérdeműt. Tóth Szabiék első ízben léptek a gencsapáti közönség elé. 
Sem rajtunk, sem a közönségen nem múlott, kiválót buliztunk, nagyon jól éreztük magunkat, szerintem visszatérünk még ide – nyilatkozta honlapunknak a Sugarloaf énekese, aki a Múlató című legújabb nosztalgikusnak és kissé ironikusnak ható dalt is elhozta Gencsapátiba. 

A Riska után érdemes lesz ma este is fesztiválozni, hiszen cikkünk megjelenésének perceiben DJ Dominique szórakoztatja a közönséget, majd 20 óra után az Edda Művek következik, az éjszakai kiváló hangulatról pedig a Tankcsapda gondoskodik majd.

 

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére