Kitört a csokoládéláz a Dolce Vezzóban!

frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke • 2015. október 16., péntek •
Az őszi, téli időszak a Dolce Vezzo Fagylaltozó Kávézó Csokoládézó életében azt jelenti, hogy a kézműves fagylaltok mellett finomabbnál finomabb táblacsokoládék, exkluzív csokoládé figurák, színesebbnél színesebb bon bonok és csokoládéba mártott gyümölcsök is készülnek, amelyek ajándékötletnek kiválóak, és diabetikus kivitelben is kaphatóak!
Kitört a csokoládéláz a Dolce Vezzóban!

A csokoládék mennyei belga csokoládékból készülnek, amik szó szerint mennyeiek: Kr. u. a  4. században a maják úgy hitték, hogy a kakaófa (amelynek termése a kakaóbab, amiből aztán a  csokoládé készül)az istenek tulajdonát képezik, és a törzséből kihajtott kakaóbabokat az istenek ajándékozták az embereknek.

Ebből kiindulva a XVIII. században egy svéd botanikus Linnalus Linné „Theobroma cacaonak” nevezte el a fát. A görög szó azt jelenti: az „istenek eledele” theos-isten, broma-ital, eledel. Úgy gondolta, a fára leginkább ez a név illik, amely hűen tükrözi a maják hitét, ami szerint a fa az istenek tulajdona.  

Térjen be a belváros szívében található kis ékszerdobozba,a Király u. 1/a sz. alá, és a Family Centerben található Dolce Vezzóba,  és élvezze a mennyei csokoládék nyújtotta örömöket.

A hangulatos galérián élvezheti pl. a gőzölgő kávé és a bon bon, egy falatka mennyei műalkotás együttes élményét. Nem is tudják az emberek- mondta egyszer Thomas Mann az egyik ismerősének- milyen nagyszerűen illik a tea a csokoládéhoz!

Látogasson el a Dolce Vezzóba,  győződjön meg róla, hogy milyen rendkívüli ízélményt nyújtanak különleges szálas teáik, (köztük olyan ínyencségek mint például a Pina Colada, csokoládés-kókuszos, gyógynövényes, és mentás ) természetesen egy falat belga csokoládéval.

Folyamatosan bővülő kínálatuk mellett egyedi csokoládék készítését is vállalják. Cégeknek kiváló ajándékötlet lehet partnereik számára a saját logóval ellátott csokoládék, melyek promóciós célra is kiválóan alkalmasak.

Legyen részese annak a különleges metamorfózisnak, amint a kakaóbab utolsó állomásán akár női cipőként, táblacsokoládéként, vagy ínycsiklandó bon bonként tündököl a kirakatban. Képzeljük csak el, ez idáig  milyen hosszú utat járnak be ezek a kakaóbabok, a trópusi ültetvényekről indulván,hogy aztán érzékeinket kényeztetve csábítsanak el minket….

"Az 5 éves születésnap alkalmával indított nyereményjátékuk lezárult, melynek nyertese: Kurucz József lett, akinek nyereménye, 2 fő részére szóló két éjszakás wellness hétvége a Neckermann jóvoltából, a Vulkán Exkluzív Ajándékbolt gyönyörű ajándékcsomagja, a Vensz Divatékszer elegáns nyakéke, Szabados Laura műkörömépítő felajánlásából egy ajándék gél lakkozás, vagy műkörömépítés, Életkert Nyers Étterem felajánlásából egy mennyei, egészséges torta, és természetesen egy Dolce Vezzo ajándékcsomag! Gratulálunk!"

Dolce Vezzo (édes nyalás-falás) - A mennyei ízek birodalma

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére