Kiss Norbert: győzni akarok a Hungaroringen!

Szita Róbert - Fotó: Tóth Arnold és kissnorbi.com • 2017. augusztus 21., hétfő •
A 9 helyszínen rendezett Truck Race kamionos Európa-bajnokság augusztus 26-27-én újra a Hungaroringre költözik. A szlovákiai erőpróba után a bajnokság 2. helyén áll és hazai ,,terepen” is a győzelemre tör a szombathelyi pilóta.
Kiss Norbert: győzni akarok a Hungaroringen!

A hétvégi kamionfesztivál előtt Szombathelyen beszélgettünk a kiváló versenyzővel, akit az elmúlt napokban kis betegség, megfázás zavart a felkészülésben, de – mint honlapunknak elmondta, - már jobban van és alig várja a hazai futamokat.

Jó formában vagy Te és a technika is. Kitarthat ez a hétvégén is?
Remélem, hogy igen. A legutóbbi szlovákiai futamok után büszkén mondhatom, hogy nagyon jó formában vagyunk, feljöttünk az összesített bajnokságban a 2. helyre.


 

Lehet más cél a győzelmen kívül hazai pályán? 
Hazai pályán persze nem lehet más egy magyar pilóta célja, mint megmutatni a magyar közönségnek is, hogy Ő a legjobb. Persze nem lesz egyszerű, nagyon kemény ellenfeleim lesznek, akik minden bizonnyal mindent megtesznek majd, hogy megakadályozzanak a hazai sikerben. Ennek ellenére a négy mogyoródi futamból szeretnék kettőt megnyerni, majd meglátjuk sikerül-e. Az esélyünk megvan, én pedig mindent megteszek, hogy örömet szerezzek a magyar szurkolóimnak. 

Az EB magyarországi futamát szombaton és vasárnap rendezik a Hungaroringen, ahol számtalan családi programmal hívogatják az autósport szerelmeseit. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére