Kis kutya, nagy kutya nem ugat hiába!

Szita Róbert - Fotó: Hornyák Emőke • 2017. szeptember 15., péntek •
Ne vásárolj, fogadj örökbe – ezzel a felhívással hirdetik a Fekete István Állatvédő Egyesület tagjai az I. Családi és kutyás pikniket. Az alábbiakból megtudhatják, hogy miért lesz érdemes vasárnap a Kutyás Univerzum Kutyaiskolához, a Torony-Dozmat közötti erdőaljára látogatni.
Kis kutya, nagy kutya nem ugat hiába!

A vasárnapi 10 órás megnyitó után terelőkutyás-bemutatót, majd Frédi Bácsi Bábszínházát, aztán Horváth Maggie fellépését tekinthetik meg az érdeklődők. 
Az Univerzum Kupa során kutyás ügyességi akadályversenyen vehetnek részt a nevezők, az Univerzum Szépe versenyen pedig mini, standard és maxi kategóriákban kutyás szépségversenyt rendeznek. 
Lesz közben tűzoltó- és, dog dancing bemutató az örökbefogadott kutyáknak pedig minden bizonnyal emlékezetes találkozót szerveznek. A tombolasorsolás után Bujtás Ervin eseményzáró piknik koncertjén szórakozhatunk.  

A kísérő programok között – a tervek szerint – állatorvosi kérdezz-felelek, pónilovaglás, lovaskocsizás, kutyakozmetikus-tanácsadás, elsősegély-bemutató és kutya-fizioterapeuta bemutató is szerepel majd. 
Akinek mindez nem elég, kiskedvenc biléta feliratozáson, lufibohócok műsorán, kézműves programokon, csillámtetováláson, arcfestésen, egy-egy blog íróval, babérkoszorús kutyakiképző mesterrel, természetvédővel és vadásszal folytatott beszélgetésen is részt vehet majd.    
 

közösség

további frisss

lap tetejére