Király Gábor: óriási megtiszteltetés a díszpolgári cím!

Szita Róbert - Fotó: Hornyák Emőke • 2016. november 13., vasárnap •
A legendás kapus kedden még egyszer beáll, s véd...
Király Gábor: óriási megtiszteltetés a díszpolgári cím!

Ünnepi gálaműsor keretében szakmai és életmű díjakat adtak át szombat este mindazoknak, akik tevékenységükkel hosszú időn keresztül segítették a várost, munkájukkal sokat tettek Szombathelyért. A díszpolgári címet a 107-szeres válogatott kapus vehette át. 

Azt gondolom, hogy a mai nap rendkívül speciális számomra. A város díszpolgára lettem, ez óriási megtiszteltetés számomra, mindez tovább motivál abban, hogy ugyanilyen felfogásban, ugyanilyen energiával tegyem tovább a dolgomat – nyilatkozta honlapunknak a díszpolgári cím átvétele utáni pillanatokban Király Gábor, aki szerényen azt is hozzátette, hogy sikereit egyedül nem tudta volna megvalósítani, ezért óriási köszönet illeti a családtagjait, a kollégáit, mert ez az elismerés az ő érdemük is. 

Azt vallom, hogy élhet az ember bárhol, szép házban, szép lakásban, Londonban, Münchenben vagy éppen Berlinben, de otthona csak egy van, nekem ez Szombathely, amit én mindig megbecsültem – fűzte hozzá a frisss.hu kérdésére a legendás kapus, aki kedden vonul vissza a válogatottságtól. 

Király Gábor száznyolcadik alkalommal veheti fel a piros-fehér-zöld mezt, az ellenfél Svédország válogatottja lesz. 

közösség

további frisss

lap tetejére