Kiosztották az EPCOS "Év Dolgozója" díjakat

vkriszti • 2015. február 26., csütörtök •
A TDK csoporthoz tartozó EPCOS 14 munkatársát tüntette ki az „Év dolgozója 2014” címmel 2015. február 26-án. Szombathely egyik legnagyobb munkáltatója 12. alkalommal adta át a kiemelkedő teljesítményért járó elismeréseket.
Kiosztották az EPCOS Év Dolgozója díjakat

A folyamatosan bővülő szombathelyi EPCOS jelenlegi mintegy 1900 fős létszámával Európában a legnagyobb TDK telephelynek számít, így az Év Dolgozója elismerés is évről-évre nagyobb jelentőséggel bír. A kitüntető címmel a vállalat legmegbízhatóbb, illetve a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó munkatársait ismeri el. 2014-ben hét területen összesen 136 dolgozó nyerte el a Hónap Dolgozója címet. Közülük választották ki most a 14 legjobb munkatársat, akik átvehették az „Év Dolgozója 2014.” díjat.

Az értékelésnél az alkalmazottak tudása, innovatív hozzáállása, és munkavégzési gondossága állt az előtérben. A kitüntetett munkatársak idén is a legkülönbözőbb munkaterületekről kerültek ki, a gyártási folyamatoktól egészen a kutatás-fejlesztési területig. 

Számunkra kiemelten fontos, hogy dolgozóink szerves egységet, valódi csapatot alkossanak, és ezzel is segítsék egymás munkáját. Az Év Dolgozója címmel 2015-ben is azokat díjazzuk, akik a csapatszellem és kiemelkedő szakmai teljesítményük mellett nagy hangsúlyt helyeztek további fejlődésükre és a tanulásra ishangsúlyozta a díjátadón Takács Balázs, az EPCOS ügyvezető igazgatója.

A díjátadón részt vett Bernhard Koch és Hans-Ulrich Röder ügyvezető igazgató is.

Jelenleg is tart a szombathelyi EPCOS Kft. több mint húszéves történetének egyik legnagyobb beruházása. A szervezet- és telephelyfejlesztés során a társaság összesen 10,5 milliárd forintos beruházást hajt végre, hogy a Claudius Ipari Parkban lévő központját európai szinten meghatározó autóelektronikai alkatrész fejlesztő- és gyártóközponttá fejlessze.

 

Az Év Dolgozója díjat elnyerte: 

Radanovits Norbert – gépbeállító

Preisz János - karbantartó

Bognár Csaba - gépbeállító

Fuisz István - gépbeállító

Molnár Zsolt - szerelő

Bartalis László - folyamatmérnök

Balogh Istvánné - tekercselő

Papp András - gépbeállító

Nagyné Tóth Nikoletta - gépkezelő

Némethné Peidl Mónika - gépkezelő

Nagy Péter - raktáros

Vida Krisztián - raktáros

Nagy Attila – autóipari minőségügyi mérnök

Bálint Anita – személyügyi kontroller

közösség

további frisss

lap tetejére