Kincsek az anyósülés alatt

Tóth Eszter Fotó: youtube.com, thethruthaboutcars.com, chevrolet-cruze.infocar.ua • 2017. június 12., hétfő •
A női autó nem rendetlen, csak mindenre fel vagyunk készülve.
Kincsek az anyósülés alatt

Általában egyedül utazok az autómban. Tudom, gazdaságtalan, de a családtagokkal teljesen külön utakon járunk, ezért (a múlt hibáiból tanulva) úgy döntöttünk, hogy sokkal egyszerűbb, ha inkább meg sem próbálunk alkalmazkodni egymáshoz. Én alapvetően egy rendes nőnek tartom magam, ami az autót illeti, el szoktam vinni lemosatni, és még  szélvédőt is bogároldózom egy-egy hosszabb út után. Sőt, azt is észreveszem, ha valami nincs rendben a járgánnyal. Azonban rá kellett jönnöm, hogy bizony közel sem vagyok olyan pedáns autótulaj, mint férfi társaim. Erre a felismerésre akkor jöttem rá, amikor úgy alakult, hogy négyen kellett mennünk valahová, és az út előtt azt vettem észre, hogy az autóm tele van mindenfélével, márpedig olyan szinten, hogy hátra nem tudna beülni senki. Nézzük, milyen kincseket sikerült előhalásznom!

Kesztyűtartó: Egy toll, egy számlatömb, mobilinternet és egy diktafon. Újságíróként minden eshetőségre fel kell készülni, mert ugye, mint tudjuk, a nagy sztoriba véletlenül is belefuthatunk. És ha sikerült felvennünk egy interjút, begépelni, feltölteni a netre, egyből le is számlázhatjuk…

Oldalzseb: Papírzsepi, napszemüveg, telefontöltő. Igazából a másik oldalon is van belőle, de ki tudja.

Hátsó ülés: Egy sál, egy kardigán, egy papírzacskó benne egy vadiúj felsővel és egy plüssnyúl. A mai világban sosem tudhatod, mikor lesz szükséged melegebb ruhadarabokra olyan furán változékony az időjárás. Azt a felsőt még pár hete vettem, de eddig mindig elfelejtettem bevinni, a plüssnyúl, meg hát, utastárs.

Az ülések alatt: Néhány törvény és törvénymódosítás rózsaszín lefűzőben meg egy üveg 1,5 literes ásványvíz, 3 db proteines csoki egy zacskóban. Soha nem tudhatod, mikor kell hirtelen egy törvényből idézned! A víz hasznos, csak ez már olyan régóta itt van és annyiszor felforrt, hogy lehet, nem innám meg. Egy kis nasi fontos lehet, főleg edzés után.

A kalaptartón: Három darab plüss; Barni kutya, Marcsa macska, és a kövér cica a Kis kedvencek titkos életéből. Az évek során csak gyűltek, néhány már kicsit megviselt, ugyanis többsége kb. 6-7 éve utazik különféle kalaptartókon.  

A csomagtartóban: Egy vadiúj pár cipő még dobozban, egy kosár, amiben a nagybevásárlást intézem, és a standard autós dolgok (elakadásjelző, stb.). El is felejtettem, hogy megvettem azt a cipőt, le volt árazva… És pont megy a hátsó ülésen lévő felsőhöz.

 

Ugye, hogy nem is rendetlen vagyok, csak mindenre felkészült? Gyerünk csajok, valljatok, nálatok mi rejtőzik az autó különféle zugaiban?

közösség

további frisss

lap tetejére