Kikapott, mégis feljutott a Crushers!

Szita Róbert - Fotó: Bodorkós Máté • 2017. július 19., szerda •
A magasabb osztály nagyobb kihívást, erősebb csapatokat jelent.
Kikapott, mégis feljutott a Crushers!

Ahogy már olvashatták honlapunkon, vasárnap délután vereséget szenvedett a Berény Sport Divízió II-ben a Szombathely Crushers csapata. Ekkor elég szomorúak voltak a szombathelyi amerikai foci csapat tagjai, a hét elején azonban érkezett a jó hír, a 2. helyezett is feljut a Fezen Divízió I-be! Miután az értesítést megkapták, Tatár István csapatkapitány is meglepődött.

Vasárnap még elég kedvetlen volt a csapat, aztán?
Valóban, elég szomorúak voltunk a vasárnapi döntő után, hiszen sokáig vezettünk, aztán mégis kikaptunk, de hétfőn jó hírt kaptunk, nemcsak a divízió II bajnoka, hanem a 2. helyezett, tehát mi is feljutottunk a Fezen Divízió I-be. Ez jelenleg az amerikai foci II. osztályának számít Magyarországon. Információink szerint 8 csapattal szeretnék elindítani az osztályt, de ez még mindig képlékeny, hiszen csak januárban derül ki, kik neveznek az adott évben.

Terveznek erősítést?
Kell a vérfrissítés a csapatba, a nyári szünet után toborzót tartunk és bemutatózunk. Egyébként így is megállnánk a helyünket, hiszen most is a 12 harmadosztályú csapatból 4 csapat korábban a divízió I-ben, 1 pedig, épp a döntős ellenfelünk, a Nyíregyháza Tigers HFL-es, tehát első osztályú volt.

Idegenlégiósok játszhatnak a Fezen divízió I-ben?
A divízió I-ben összesen 1 idegenlégiós engedélyezett.

Mi a cél, milyen helyezés a realitás jövőre?
Megfelelő erősítés esetén szerintem a középmezőnybe végezhetünk. 

A Crushers tehát a szurkolók nagy örömére a Fezen Divízió I-ben folytatja. 
 

közösség

további frisss

lap tetejére