Ki lesz a könnyűsúlyú erősember magyar bajnok?

Szita Róbert - Fotó: frisss.hu • 2017. augusztus 04., péntek •
Erre a kérdésre ad választ a hétvégi siófoki verseny, ahol Gadó András is esélyesként indul.
Ki lesz a könnyűsúlyú erősember magyar bajnok?

A ,,Scitec muscle beach” rendezvény keretében Siófokon, az Aranyparton rendezik meg a 2017-es évi könnyűsúlyú erős ember magyar bajnokságot, mely az idei szezonban az utolsó verseny lesz Gadó András számára. A szombathelyi erősembernek nem sikerült teljes mértékben felépülni korábbi sérüléséből, ezért az őszi versenysorozaton az indulást már nem tudja vállalni.

Ezen sérülések ellenére az erőállapotom jónak mondható, hiszen edzésen a versenyfeladatokat teljesítve jónak érzem az állapotom, és esélyes vagyok a bajnoki címre is, melyet 2014-ben a 110 kg alatti súlycsoportban megnyertem, tavaly 2. lettem, idén pedig ismét szeretném elhódítani. A cél érdekében mindent egy lapra teszek fel a versenyen és akár sérülést is kockáztatva, teljes énemmel harcolok majd a bajnoki címért – válaszolt kérdéseinkre Gadó András. 

Sokáig kétes volt, hogy a -110 kg-os vagy a -95 kg-os kategóriában indul a szombathelyi sportember, aki végül a fogyasztás és -95 kg-os kategória mellett döntött.  
Gadó András péntektől vasárnapig sok szeretettel várja a Siófokon tartózkodó szombathelyieket, hogy az Aranyparton szurkolásukkal hozzásegítsék az újabb bajnoki címhez.

közösség

további frisss

lap tetejére