Ki gondolta volna: Ördög Nóra perbe keveredett!

vkriszti • 2014. július 15., kedd •
Ötvenmillió forintos per fenyegeti Ördög Nórát, amiért átigazolt a TV2-höz. Ezzel nem is lenne akkora gond, ha a műsorvezetőnek nem lett volna még élő szerződése az RTL Klubnál. A csatorna így most ötvenmilliós kártérítést követel a szerződésszegésért.
Ki gondolta volna: Ördög Nóra perbe keveredett!

Annak idején már Alekosz átigazoltatásával is nagy terhet vett a vállára a TV2, most úgy tűnik Ördög Nóránál sincs ez másképp. A konkurenciától átigazolt médiaszereplők eddig csak „bajt” hoztak a csatornára, az Alekoszhoz fűzött remények ugyanis nem váltak be. Talán Ördöggel most másképp lesz, és joggal mondhatják, hogy megéri a pénzét. A kártérítést ugyanis nem a műsorvezető, hanem a TV2 fogja kifizetni, hiszen Nóra - számítva a büntetésre - szerződésbe foglaltatta, hogy az összeget nem neki kell majd megfizetni.

Az RTL Klub azonban nem hagyja ezt annyiban, perelni fognak.

Ha egy alkalmazottunkat megkeresi egy másik csatorna, általában leül velünk beszélni, hátha sikerül találni egy mindenki számára kedvező megoldást. Nóra azonban úgy jelentette be a döntését, hogy már aláírt a TV2-höz, ezzel pedig megszegte a szerződése versenykorlátozási részét – nyilatkozta Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a Bors online-nak.

Ennek értelmében Nóra nem is léphetne képernyőre a szeptemberben induló tehetségkutatóban.

(fotó: femina.hu)

közösség

további frisss

lap tetejére