Kézilabda siker: AUDI ETO KC II. - HALADÁS VSE 28 : 31

MK-SzR • 2014. november 01., szombat •
A Győri ETO KC II csapata ellen péntek délután lépett pályára a Haladás VSE, az Egyetemi Csarnokban. Bölöni Roland együttesét továbbra is sérülések hátráltatták, ennek ellenére a fantasztikus összjátéknak köszönhetően a Haladást nem tudta megállítani a Győr. Múlt heti hazai pályán elszenvedett vereségük után szépítettek a szombathelyi lányok és fergeteges sikert arattak a Rába partiak felett.
Kézilabda siker: AUDI ETO KC II. - HALADÁS VSE 28 : 31

GYŐR AUDI ETO KC II. - HALADÁS VSE 28 : 31 (15:14)

Haladás VSE: SIMONA HAJDUK - Szecsődi Vivien 1, PUKLER GLÓRIA 9/2, MÓROCZ ALEXANDRA, DEBRECZENI LUCA 1, GERENCSÉR ZSÓFIA, MAYER MAJA 11/3. Cserék: Tömő Alexandra - CSÁSZÁR ZSÓFIA 2, PADOS MÓNIKA 6, Gaylhoffer Ildikó, Gönczöl Tünde 1. Edző: Bölöni Roland

A remek védekezés volt ma a győzelem egyik kulcspontja Győrben, amelynek alapját a kitűnő kapusteljesítmény adta. A mérkőzés elején még átlövésekből tartotta magát az ETO, de amikor összeállt a Haladás védekezése, kevesebb lehetőségük volt gólokat lőni, hiszen Simona is többet találkozott a labdával. Támadásban több játékos teljesítménye meghatározó volt, ők hozzátették azt a plusszt, amivel sikerült a mérkőzés végjátékára megnyugtató előnyt szerezni (20:26). Az utolsó percekre a Győr egy kicsit közelebb jött, de a győzelem már nem forgott veszélyben. A szombathelyi lányok fantasztikus csapategységben, kiváló összjátékkal és küzdeni akarással megszerezték újabb győzelmüket.

Bölöni Roland a meccs után elmondta, hogy csapatként játszott a Haladás VSE, és ez volt a győzelem kulcsa.

közösség

további frisss

lap tetejére