Kézilabdás ,,DECKoráció”

Szita Róbert - Fotó: Hornyák Emőke • 2015. november 25., szerda •
Mindig örülünk, ha csinos, fiatal és ügyes lányok látogatnak el hozzánk – ezekkel a szavakkal köszöntötte a Deck Bistro&Bar fedett rendezvényhelyszínén Baki Csaba üzletvezető a Kozma Szerszám-Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia felnőtt csapatának tagjait. A lányokat mi is elkísértük.
Kézilabdás ,,DECKoráció”

Mintegy húsz fiatalabbnál fiatalabb és csinosabbnál még csinosabb hölgy várakozott kedd délután a Deck Bistro&Bar már karácsonyi fényárban úszó csodaszép épülete előtt. Aztán az üzletvezető invitálására a lányok helyet foglaltak az Integrált Városfejlesztési Stratégia részeként megújult Csónakázótó és környéke egyik ékkövét jelentő, kicsi félszigeten felépített kikötő és rendezvénytér ,,Deck bistro” néven ismert éttermében. 

A lányokat Pődör Zoltán, az SZKKA ügyvezető elnöke, Balogh Gyula, a klub igazgató-helyettese és Bölöni Roland vezetőedző is elkísérte. 

A Deck Bistro&Bar fedett rendezvényhelyszínként működik és többek között pont ilyen eseményekre készült. Több külsős és saját magunk által szervezett rendezvénynek is helyet adtunk már. A „klasszikus” kiállításokon, konferenciákon kívül a helyi tehetségek bemutatása is az egyik fő célunk. Ezt nem csak a konkrét rendezvények terére kell érteni, hanem a Deck Bistro valamennyi megjelenési felületén való reklámozásra is. Láthatunk majd saját pályázati kiírás kapcsán nyertes képzőművészeket, fotóművészeket és zenészeket is. Élőzenével is találkozhatunk majd a Deck színpadán, a cél itt is a helyi művészek fellépési lehetőségének megteremtése, természetesen a színvonal tekintetében kompromisszum nélkül – mondta el érdeklődésünkre az üzletvezető.

Baki Csaba üzletvezető honlapunknak azt is elárulta, hogy ő is nyomon követi a Kozma Szerszám-SZKKA eredményeit és örül neki, hogy ilyen jól szerepelnek a lányok a bajnokságban.

A közelgő év vége és a bajnokságban eddig nyújtott 100%-os teljesítmény elismeréseként hívtuk meg és láttuk vendégül a Kozma Szerszám-Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia felnőtt kézilabdázóit, klubvezetőjét és vezetőedzőjét. Ma ők voltak számunkra a dekoráció, és csak bízhatom benne, hogy továbbra is nagy lendülettel és az eddigiekhez hasonló sikerekkel szerepelnek majd a hölgyek és egy-két év múlva NB I-es csapatként is tiszteletüket teszik nálunk – tette hozzá Baki Csaba.

A lányok nagyon jól érezték magukat, megkóstolták a Deck különleges finomságait és italait no és vidám beszélgetésekbe is elegyedtek. Pukler Glória, Mayer Maja, Debreceni Luca és a csapatkapitány, Jámbor Réka már régóta jó barátnők, most is egymás mellett foglaltak helyet és nagyon jól érezték magukat. 

Azt gondolom, hogy jó a csapatszellem, és ez nemcsak az edzéseken, de a magánéletben is megmutatkozik. Örültünk ennek a meghívásnak, csak két fiatalabb lány hiányzott iskolai elfoglaltság miatt. Nagyon finom itt minden, a hideg szendvicsek és az italok, közöttük a saját őrlésű kávé is különleges volt.

Eddig még nem volt időm idelátogatni, és csak kívülről tudtam szemügyre venni ezt a csodaszép helyet, de most végre gyönyörködhettem benne és az igazán fantasztikus kilátásban is. Ma még abban is szerencsénk volt, hogy – a viszonylag tiszta idő lévén – a naplementét is megcsodálhattuk élőben. Jók és igazán hasznosak az ilyen alkalmak – nyilatkozta a frisss.hu-nak Pukler Glória, a csapat gólzsákja. 

Ezek után nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy megállapítsuk, nemcsak a csinos kézilabdázók, de a Deck Bistro sem küzd majd rajongó-hiánnyal. Volt itt már könyvbemutató és hadtörténet konferencia is, a kézisek után pedig újabb sportklub legjobbjai látogatnak ide hamarosan. Baki Csaba és stábja tovább folytatja ezt a rendezvénysorozatot és minél több programnak szeretnének teret adni. A Deck következő vendége a Falco KC kosárlabda csapata lesz. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére