NŐI KÉZILABDA: Simán nyert a Haladás VSE

SzR-HCs • 2015. március 28., szombat •
Telt ház és óriási hangulat volt a Haladás munkacsarnokában, és ezt meghálálva a szombathelyiek jobban is kezdtek, ám a 15. percben már a győriek vezettek, sokáig csak futottunk az eredmény után. A félidő végén 13-13-as állásnál vonultak pihenőre a csapatok, aztán a második játékrész elején megnyugodott a hazai zöld-fehér csapat, hiszen Mayer, Pukler, Gaylhoffer és Pados góljainak és Simona Hajduk bravúros védéseinek köszönhetően 21-16-ra megléptek a hazaiak. A végén pedig még növelni is tudták a különbséget. Az első félidőben sokat hibáztunk, de a szünet után felőröltük az ellenfelet - a többi között ezt nyilatkozta a meccs után Bölöni Roland vezetőedző a frisss.hu-nak, majd hozzátette, hogy továbbra is csak a győzelmek vezethetik vissza a csapatot a jól megérdemelt dobogós helyre. A végeredmény: Haladás VSE - Győri Audi ETO KC II. 28-22.
NŐI KÉZILABDA: Simán nyert a Haladás VSE
Fölényes lett a győzelem. Mayer 9, Puker 4, Császár, Gaylhoffer és Pados 3-3, Doncsecz és Debreczeni 2-2, Mórocz és Szendrei 1-1 gólja jelentette az összesen 28 találatot. Szép volt, lányok!
60' - Vége a meccsnek, nehéz volt, de a vége sima lett, 28-22!!!
59' - Óriási a küzdelem, de már magabiztos a győzelem, 27-20!!!
57' - Mayer most kihagyja a büntetőt, nincs meg a tizedig gólja, Bölöni Roland újra időt kér, a hajrára kellenek az új impulzusok, 26-20.
55' - Mórocz is betalál egy szép indítás után, de Simona Hajduk bravúrjai is kellenek, 26-18. 
50' - Pukler és Mayer sem hibázza el a hétméterseket, így tovább nő a fölény, 23-17.
45' - Nagy szükség volt Gaylhoffer góljára, hiszen ezután páros kiállítást ítéltek a sípmesterek. Jókor lő újabb gólt Szendrei Barbara és Mayer Maja is, 21-16. Lassan megnyugodhatunk? 
40' - Rosszul cserélnek a győriek, két percig előnyben a Haladás. Ám Bölöni Roland lányai nem tudják kihasználni a lehetőséget, marad a 18-16. 
35' - Jobban kezdjük a második játékrészt, Császár és Pados góljaival vezetést szerünk, 17-16.
30' - A félidő végén sok hibával játszik a Haladás, 13-13-mal térnek pihenőre a lányok.
25' - Nagyon kemény csata zajlik, szükség van a kiegészítő emberek jó teljesítményére, most Császár Zsófia villantja meg tehetségét, 11-9 , de a vendégek szépítenek. Miután Szendrei kiharcol egy újabb hétméterest, Pukler is megszerzi a harmadik gólját, 12-10.
20' - Használ az időkérés, hiszen Pukler Glória révén kiegyenlítünk, ám Doncsecz Dorinát kiállítják a játékvezetők, így 2 percig emberhátrányban játszunk. Ennek ellenére Mayer kiegyenlít, ez már a harmadik gólja, 8-8. Aztán Pados Mónika a kilencediket is bedobja.
16' - Időt kér Bölöni Roland, össze kell szednie a csapatot. 
15' - 6-7
10' - Feljönnek a győriek, sőt ki is egyenlítenek. 5-5
5' - Jól kezdődik a meccs, 2-1-re vezetünk. Mayer és Doncsecz szerzett gólt. 
1' - Helyezkedjenek el kényelmesen, kezdődik a mérkőzés, mintegy ötszázan buzdítják a helyszínen a hazaiakat.
 
Haladás VSE - Győri Audi ETO KC II. - NB I/b-snői kézilabda mérkőzés, Szombathely

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére