Kettős jubileumot ünnepelt az EPCOS Kft.

vkriszti-HCs • 2014. július 23., szerda •
A szombathelyi EPCOS Kft. nem csak fennállásának 20. évfordulója alkalmából tartott ünnepséget. A rendezvényen kitüntették Törzsgárdájuk 10, 15, 20 éve ott dolgozó tagjait. A vállalat 1750 dolgozójának 10%-a már a kezdetektől Epcos-dolgozó.
Kettős jubileumot ünnepelt az EPCOS Kft.

A nemzetközi TDK csoporthoz tartozó EPCOS 20 éves születésnapja alkalmából idén július 22-én adta át a 10, 15, 20 éve a vállalatnál dolgozó EPCOS-munkatársak elismeréseit. A Szombathely egyik legnagyobb munkaadójának számító vállalatnál immár hagyomány, hogy minden évben méltatja a legjobb teljesítményt nyújtó, valamint leghűségesebb munkatársait. Az elismerésért járó jutalmat idén a 20 éves jubileumi rendezvénysorozathoz igazítva július 22-én vehették át a cég „veterán” dolgozói.

A Szombathelyen jelenleg is folyamatban lévő, nagy volumenű, több milliárd forintos telephely-fejlesztésen felül a vállalat a jövő munkavállalói számára is igyekszik versenyképes és időtálló alternatívákat felmutatni a piacon: a már jelenleg is zajló szakközépiskolai képzés támogatása mellett az EPCOS is proaktívan vesz részt a Nyugat-magyarországi Egyetemen tervezett gépészmérnök-képzés elindításában. A cég gyakornoki programjába bekapcsolódó fiatal mérnökök és dolgozók így olyan pozitív példákkal találkozhatnak, amelyek hosszú távú munkalehetőséget, folyamatosan javuló elismertséget, és versenyképes fizetéseket ígérnek a leendő munkatársak számára is.

Sütő Zoltán, 15 éve dolgozik az EPCOS Kft.-nél. Rögtön az egyetem után került a céghez, jelenleg minőségbiztosítási mérnöki munkakörben tevékenykedik. Mint elmondta, a cég mindenben támogatja dolgozóit, mind emberileg, mind szakmailag, így még sokáig szeretne a EPCOS munkatársa maradni.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére