Két országos bajnoki címet szereztek a Lorigo táncosai

frisss.hu Fotó: Lorigo • 2016. október 03., hétfő •
LORIGO Táncsport Egyesület utánpótlás csapatából öt páros indult a bajnokságon.
Két országos bajnoki címet szereztek a Lorigo táncosai

A hétvégén Csömöröm rendezték meg az E osztályos versenytáncosok Országos Bajnokságát. A verseny minden korosztályban zajlott, Gyerek, Junior, Ifjúsági korosztályon át a Felnőttekig. A LORIGO Táncsport Egyesület utánpótlás csapatából öt páros indult a bajnokságon, ahol két országos bajnoki címet is hazahoztak az egyesület fiatal táncosai. 

Gyerek II.korosztályban Standard táncokban: Kovács Ádám-Faludi Eliza lett országos bajnok, míg latin táncokban Tóth Zoltán-Kránitz Anna állhatott a dobogó legfelső fokára.
Gyerek korosztályban még két ezüstöt hozott haza Novák Marcell-Ligler Emma, akik mind standard, mind latin táncokban lettek másodikok, míg a Tóth Zoltán-Kránitz Anna kettős standard táncokban a bronérmet hozta el.

Kovács Ádám-Faludi Eliza


Junior I.korosztályban Cziráki Bálint- Balogh Anna szintén dobogón állt, másodikak lettek standard táncokban, míg latinban döntőbe kerülve az 5.helyet szerezték meg. 
Junior II. korosztályban Bársony Csongor -Oláh Emese pedig bronzéremmel térhettek haza.

Tóth Zoltán- Kránitz Anna


A nap végén klubközi versenyt rendeztek Ifjúsági korosztályban, ahol Varga Martin-Hende Zsófia megnyerték a latin versenyt C kategóriában.
Az országos bajnokságon elért eredmények alapján a rendezők kihirdették, hogy a LORIGO TSE. lett a második legeredményesebb klub egy szegedi klub mögött.
Felkészítő tanárok: Nagy Júlia, Gombkötő Balázs, Várbíró Zoltán, és Faludiné Lovas Henriette (művészeti vezető)

közösség

további frisss

lap tetejére