Két nap után talált rá a betörőre egy amerikai nő

vkriszti • 2015. április 08., szerda •
Egy Palm Springs-i nő két nap után talált rá az ágya alatt a betörőre, aki mindaddig ott rejtőzködött. Ha Michelle nem keresi a macskáját, talán még ma is ott feküdne az a szerencsétlen ember.
Két nap után talált rá a betörőre egy amerikai nő

A tettes, Carlo Costellanos-Feria egy helyen dolgozott a sértett hölggyel. A két ember a washingtoni kórházban találkozott először, ahol Carlo parkolószolgálatos volt, Michelle Fredenburg-Onion pedig vezető szerepet töltött be a kórházban. 

A találkozás után a férfi a nő igazi megszállottjává vált, többször követte és zaklatta. Egy nap Michelle őrizetlenül hagyta kulcsait, a férfi pedig ezt kihasználva lemásolta azokat, majd visszatette a helyére. Így a nő semmit sem vett észre az akcióból. 

Carlonak így sikerült bejutni Michelle lakásába is, ahol kamerát helyezett el, de a nő és barátja a vártnál korábban értek haza, Caro pedig az ágy alá bújt, ahol két napig rejtőzködött. 

A nő és barátja a macska keresése közben bukkantak az ágy alatt rejtőzködő Carlora, akit a rendőrség el is fogott. Találtak nála kondomot, gumikesztyűt, de csereruhát is. A lakása átviszgálása során a rendőrök több bekeretezett képet is találtak Michellről. A férfit 38 hónap börtönre ítélték.

Az esetből film is készült, Under the Bed (Az ágy alatt) címmel.

közösség

további frisss

lap tetejére