Kekszrolád, halászlé és pihenés

Szita Róbert - Fotó: almaimotthona.hu, Hornyák Emőke és Tóth Arnold • 2015. december 23., szerda •
A karácsony kiváló alkalom a pihenésre és a családlátogatásra – vallják egyöntetűen az általunk megkérdezett sportolók, akik persze az ünnepi finomságokat sem vetik meg.
Kekszrolád, halászlé és pihenés

Halmosi Péter, a Haladás NB I-es labdarúgó csapatának kapitánya feleségével és két gyermekével tölti a Szentestét. 

Igyekszünk minden karácsonyi szokást feleleveníteni. Mivel a feleségem nagyon jól főz, már nagyon várom a karácsonyi finomságokat, amelyek közül a kekszrolád a kedvencem – tette hozzá érdeklődésünkre Cucu. 

Kiss Norbert, a szombathelyi származású kétszeres FIA ETRC bajnok az ünnepeket családlátogatással tölti.
Noha október közepén véget ért az Európa-bajnoki sorozat, mégis alig volt időm eddig a pihenésre. Szeretnék Szombathelyre is hazajönni – mondta el nekünk Európa legjobb kamionosa. 

Hatos Gábor, a Haladás VSE olimpiai- világ- és Európa-bajnoki bronzérmes birkózója is Szombathelyen tölti a karácsonyi ünnepeket.  
Karácsony előtt mindig megbeszéljük a Jézuskával, hogy mit hozzon a kislányomnak. Idén piros karácsonyfát szeretne, amit majd édesanyámék is megnéznek Szenteste. Nem vagyok nagyétkű ember, de a jól bevált halászlé és rántott hal ott lesz az ünnepi asztalon, és persze a bejgli sem maradhat el - válaszolta kérdésünkre Hatos Gábor. 

A nyolcszoros magyar bajnok birkózótól azt is megtudtuk, hogy hosszabb pihenést tervez az év végére, mert ez az időszak a Hatos család számára mindig a meghittség és az elgondolkodás időszaka.

közösség

további frisss

lap tetejére